Voorplussers.nl

Voor en door Plussers

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Deelnemers TuinIdee 2011

Hieronder enkele deelnemers bij Tuin Idee in Brabanthallen in Den Bosch
Hans Groenhuijzen brengt huis en tuin in balans
De buitenkamer, zo mag je de tuin zeker wel noemen. De tuin wordt tegenwoordig steeds meer bij het huis betrokken, als uitbreiding op de leefruimte, een extra kamer. Een goed ingedeelde tuin maakt het leven in en om huis een stuk aangenamer.


Buiten leven

De tuin moet mooi zijn, om vanuit huis naar te kijken. Dat is goed, maar zeker niet voldoende. Als de weergoden het maar enigszins toelaten willen we buiten leven. In de beslotenheid van de eigen tuin, van alle gemakken voorzien, net als binnen. De tuin wordt dan ook steeds vaker als een serieuze post op de begroting meegenomen, zeker bij nieuwbouw.

 

 

 

 

BannerChalet De Eekhoorn
Even er tussen uit in een luxe en zeer compleet vakantiehuisje op de Veluwe of een weekje vakantie boeken.
Lees meer ...
BannerOp zoek naar een Top E-Sigaret
Op zoek naar een TOP Elektrische Sigaret, stop met zoeken en ervaar de Green Smoke sigaret!
Lees meer ...
BannerVakantiehuis Frankrijk, zwembad
Op zoek naar een vakantiewoning in midden Frankrijk met zwembad op een rustig gelegen plek, kijk dan even hier!
Lees meer ...


Een goed ontwerp ontbreekt

Vol enthousiasme gaat men aan de slag. Een goed ontwerp ontbreekt daar echter nog wel eens aan. Alle energie wordt gestopt in het kiezen van de mooiste materialen en de meest exotische beplanting, keuze genoeg immers. Als gevolg van het grote aanbod ziet men door de bomen het bos niet meer. Een paar jaar later groeit dan de onvrede, letterlijk en figuurlijk! Jammer genoeg gaat het zo maar al te vaak. Maar u weet wel beter!


Balans
Hans Groenhuijzen Tuinontwerp ontwerpt de meest uiteenlopende soorten tuinen. Van stads- of landschapstuin tot park, van balkon of dakterras tot daktuin. Het in balans brengen van huis en tuin, het creëren van rust en harmonie binnen de gekozen stijl is hierbij het belangrijkste uitgangspunt.


Hans Groenhuijzen Tuinontwerp - stand 1.D133
Robomow maait, u geniet

Anders dan andere gazonmaaiers, maait Robomow® het gazon voor u. Geen gedoe met kabels of met benzine en olie zoals bij traditionele maaiers. Het is gewoonweg de beste grasmaaier die u kunt kopen. Tienduizenden Robomows zijn er al verkocht over de hele wereld. Klanten zeggen dat hun gazon er nog nooit eerder zo groen en gezond uit heeft gezien.

Robomow®:
• is milieuvriendelijk (geen benzine, olie of uitlaatgassen)
• zorgt voor een gazon dat er gezond en prachtig uitziet.
• voorkomt dat gemaaid gras moet worden opgeraapt.

Friendly Robotics B.V. / Robomow - stand 5.A528

 


Prijsvraag bij De Buitenkamer

Tuinontwerp- en adviesbureau De Buitenkamer neemt weer deel aan Tuinidee Den Bosch. Marion Vermeulen is de drijvende kracht achter De Buitenkamer. Ieder jaar bedenkt ze een nieuwe actie waarbij mooie prijzen te winnen zijn.

Nominatie
Dit jaar is de actie gekoppeld aan de deelname aan het Tuinenfestival in Appeltern. Op de tweede editie van het Tuinenfestival zijn bijzondere en experimentele tuinen te zien. Samen met collega tuinontwerper Marianne Tuyn heeft ze met de inzending ‘Spiegels van de ziel' een nominatie in de wacht gesleept. Marion ontwerpt naast klassieke en moderne tuinen ook experimentele tuinen.

Prijsvraag
Tijdens Tuinidee kunt u in de stand van De Buitenkamer, E102 Brabanthal 1, meedoen aan een prijsvraag. De winnaar krijgt een gratis tuinadvies ter waarde van € 250.

Tuinontwerp- en adviesbureau De Buitenkamer - stand 01.E102

 

Aktie van VoorPlussers voor vrijkaarten voor Tuin Idee!

Heeft u een leuk verhaal over een leuke beurs (bv vorig jaar) en heeft u daar wat leuke foto's bij, dan kunt u dat verhaal aan ons opsturen. Heeft u niets te vertellen over een beurs, dan mag u ook een leuk verhaal schrijven over uw hobby. Doe daar dan ook wat foto's bij en ook dan maakt u een kans!

Wij zullen dan het artikel op deze site plaatsen en onder de leukste inzenders verloten wij enkele gratis kaarten. U kunt dan in aanmerking komen voor twee vrijkaarten. Wij krijgen meerdere sets gratis toegangsbewijzen tot onze beschikking dus een grote kans dat u gratis naar deze beurs kunt.

Succes en misschien tot op TuinIdee!
Redactie VoorPlussers

 

Vijver aanleg De Lelie

Materialen
Vijveraanleg De Lelie maakt niet alleen uw vijver naar wens, maar levert ook alle materialen die daar voor nodig zijn zoals folie, filtersystemen, vlonderhout, randafwerking, ornamenten, rotsen, verlichting, enz.


Maatwerk
Aangezien de aanleg van een vijver maatwerk is, vergt iedere aanvraag een eigen benadering. Na een eerste afspraak zullen wij samen met u uw wensen bespreken en kunnen wij tevens de mogelijkheden op locatie bekijken. Aan de hand hiervan zullen wij een passend advies geven in de vorm van een offerte. Zodra de offerte geheel naar wens is, vragen wij u om deze voor akkoord te ondertekenen. In sommige gevallen kan een aanbetaling gewenst zijn. Vervolgens zal een datum gepland worden voor de realisatie van uw unieke vijver.


Vijveraanleg De Lelie - stand 1.D102

Zie voor meer informatie en het bestellen van kaarten www.tuinidee.nl

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen! 
U bent hier Evenementen Deelnemers TuinIdee 2011