Secondhome InternationalSecond Home International

 

De lente is van start gegaan en ook de Second Home markt staat in bloei! Dit was goed merkbaar onder de zeer gerichte bezoekers die op zoek waren naar een droom woning op de beurs. De exposanten en organisatie zien de markt volop aantrekken en willen alle bezoekers en partners bedanken.

Enquête Second Home International

Maak kans op een vliegticket van 100 EUR voor 2 personen met een korte enquête van 5 vragen.
klik hier voor de enquête >>>
Heeft u suggesties of vragen, dan kunt u ons altijd berichten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Najaaredities Second Home International
Graag verwelkomen wij u (opnieuw) tijdens de najaaredities van Second Home International in Brussels Expo van 26 t/m 28 september of in de Jaarbeurs Utrecht van 3 t/m 5 oktober 2014. Noteer de datum en zorg dat u uw droomwoning niet mist tussen de ruim 100.000 woningen, 1.000 projecten en 140 exposanten op 1 beurs.

Win 5 X 2 kaarten voor Second Home International: dé beurs voor uw tweede huis

Voorplussers verloot vrijkaarten voor Second Home International in Brussels Expo van 26 t/m 28 september. Hoe wint u kaarten? Deel uw favoriete vakantie-ervaring met Voorplussers.nl. Stuur een verhaal van maximaal 500 woorden met foto's naar de redactie van VoorPlussers. De gratis toegangsbewijzen gaan naar schrijvers met de leukste inzendingen.

Veel succes,
Redactie VoorPlussers


De beurs Second Home International is een initiatief van Fairs Consult, een dochteronderneming van Artexis, één van de grootste beursorganisatoren van Europa. Meer informatie op www.secondhome.nl.

Te koop Vakantiewoning in midden Frankrijk met zwembad en Gite!

Zoekt u een vakantiewoning in midden Frankrijk met zwembad kijk dan hier!
Geheel gerenoveerde karakteristieke boerderij met zwembad op ruime kavel met daarnaast gelegen Gite, sinds kort is deze woning in de verhuur genomen, zie Vakantiehuis in midden Frankrijk, ideaal voor 50 plussers!


Second Home BeursFeiten & cijfers (o.b.v. gegevens Second Home):

• Het gemiddelde aankoopbedrag van een tweede huis is € 253.000.
• 38% van de bezoekers wil binnen een jaar een tweede huis kopen.
• 75% van de bezoekers verdient twee keer modaal of meer.
• Vrijwel iedereen die in Nederland een tweede huis wil kopen komt naar de Second Home International beurs.
• Gebruik tweede huis: 63% wil de tweede woning gebruiken voor vakantiedoeleinden, 40% voor verhuur, 30% zoekt een tweede woning voor permanente bewoning, 23% voor beleggingskansen.

Zie voor meer informatie en het bestellen van kaarten www.secondhome.nl.

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter