Image

Leer Golf, met praktische, technische en volledig in kleur afgebeelde instructies voor de beginnende golfer van Peter Ballingall.

LEER GOLF is gebaseerd op een ideaal concept voor drukbezette mensen. Wie een sport gaat beoefenen wil graag eenvoudig maar wel nauwkeurig alle informatie op een rij. Met de expertise van 'pro' Peter Ballingall uit Schotland is dit een uitstekende cursus voor beginners en een beknopte herhaling voor gevorderden. Na een inleiding over de golfuitrusting volgen hoofdstukken over o.a. golfgrips, putten, chippen, pitchen, volle swing, balcontrole en bunkerspel.

Verder ook de telling, de regels en oefeningen. Kortom het ideale boek voor beginners en wat gevorderden.


Leer Golf<br />Peter Ballingall
Leer Golf
Peter Ballingall

 

Hoe ik Golf
Tiger Woods

Beschrijving:
Tiger Woods is het genie van de golfsport. Als wonderkind van het spel veroverde hij op jonge leeftijd alle prijzen en op z'n twintigste werd hij professional. Golf vergt naast techniek ook en vooral mentale strijd. Woods beheerst tot in de finesses alle slagen, van drive tot putt. Hij is een superieure atleet maar bovenal wint hij het ene na het andere toernooi door zijn ongekende mentale kracht. In Hoe ik golf beschrijft Woods voor het eerst zijn visie op zijn sport. Aan de hand van schitterende foto's en instructietekeningen openbaart hij de geheimen van zijn spel, en onthult hij hoe hij in conditie blijft. Er bestaan veel golfinstructieboeken, maar niet eerder verscheen een boek van een golfer die zijn sport zo intens beoefent, zo'n ongelofelijke verfijning aanbrengt, en als een kunstenaar zijn professie beleeft. Ook in Nederland is Tiger Woods ongekend populair. Hoe ik golf is onbetwistbaar het standaardwerk voor de komende jaren. Het verschijnt gelijktijdig in vele landen. Tiger Woods (1975) kon eerder golfen dan met mes en vork eten. In 2000 won hij het U.S. Open, het Brits Open, het PGA Championship en begin 2001 The Masters: de Grand Slam in golf. Tiger Woods heeft golf een ander gezicht gegeven en een enorme impuls. Oorspronkelijke titel: How I play golf (Warner Books USA, 2001).


Hoe ik golf<br />Tiger Woods
Hoe ik golf
Tiger Woods


Zen Golf
Joseph Parent

Beschrijving:
Zen Golf verschaft de sleutels tot het leren beheersen van het mentale spel. Joseph Parent gidst golfers met eenvoudige maar doeltreffende technieken bij de voorbereiding, het uitvoeren en, minstens zo belangrijk, inspelen op de resultaten van elke slag. In hoofdstukken als 'U produceert wat u vreest' en 'Hoe u geniet van een slecht rondje golf', biedt de auteur een persoonlijk onderwijsregime dat het spel van zowel profs als amateurs aanzienlijk hielp verbeteren. Door de toepassing van klassieke inzichten en met behulp van verhalen uit de boeddhistische traditie over de uitdagingen van het golfspel, laat dit boek zien hoe u van uw geest een bondgenoot maakt in plaats van een vijand, hoe u de belemmeringen wegneemt die een armzalige slag inleiden en slechte gewoontes en mentale fouten elimineert.

Zen Golf<br />Joseph Parent
Zen Golf
Joseph Parent

 

Golf voor Dummies
J. MacCord & G. Huggan

Beschrijving:
Welkom bij Gary McCords populaire golfcursus! Of je nu een absolute leek bent of een al gevorderde golfer, je kunt vast iets opsteken van dit leuke en instructieve boek.Gary bespreekt de grondbeginselen en laat je slag voor slag zien hoe je je spel verbetert. Van materiaalkeuze tot putten, van bunkerspel tot strafslagen: alle geheimen en trucs worden duidelijk uitgelegd. Dit boek moet je gelezen hebben voordat je weer 'Fore!' zegt! Gary McCord is golfcommentator bij CBS Sport, winnaar van PGA Champions Tour-toernooien en golfinstructeur van vele beroemdheden.

Dit boek bestellen klik hieronder op de afbeelding!

Golf voor Dummies<br />J. MacCord & G. Huggan
Golf voor Dummies
J. MacCord & G. Huggan

 

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 61 gasten en geen leden online