voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Image

Deze maand staat het boek Deathly Hallows in de picture een spannend boek waar al veel over geschreven is. Echt een aanrader!

Beschrijving:

Harry Potter and the Deathly Hallows is het zevende en laatste boek uit de Harry Potterreeks. Op 1 februari 2007 heeft de schrijfster J.K. Rowling bekend gemaakt dat het laatste deel in de wereldberoemde tovenaarsserie verschijnt op 21 juli 2007. Rowling liet deze boodschap achter op een marmeren borstbeeld in haar kamer in het Balmoral Hotel in Edinburgh: ?JK Rowling finished writing Harry Potter and the Deathly Hallows in this room (652) on 11th Jan 2007?. Het boek, dat dus pas over enkele maanden in de winkels ligt, heeft in Engeland, de VS en Europa een paar uur na de aankondiging van publicatiedatum al de eerste plaats in de bestsellerlijsten bereikt. De Nederlandse vertaling verschijnt waarschijnlijk in december 2007.

De Engelse adult edition is qua inhoud gelijk aan de Engelse children's edition met isbn 2550002182665, alleen de cover is anders.

De belangrijkste vraag die alle fans al lang bezig houdt, is natuurlijk: gaat Harry Potter dood? J.K. Rowling heeft in een tv-interview op het Britse Channel 4 laten weten dat er in het laatste deel van de Harry Potter-serie twee hoofdpersonen doodgaan in het laatste hoofdstuk, maar wie dat zijn is nog geheim. Bestsellerauteur John Irving en zelfs moordverhalenkoning Stephen King smeekten de schrijfster in een radio-interview haar hoofdpersoon niet te laten sterven. Rowling verklaarde later dat ze goed begreep dat sommige schrijvers hun held vermoorden: zo kunnen vreemden tenminste niet op het leven van de hoofdpersoon voortborduren.

Maar er zijn meer vragen over het boek. Komt zijn leermeester professor Perkamentus weer tot leven? Is Sneep echt een dooddoener? De Harry Potter-fans speculeren erop los, evenals Rowling zelf, die eerder al verklaarde "shockingly indiscrete" te zijn over de plots van haar verhalen, al ligt die van deel 7 veilig opgeborgen in een kluis. Wie dood is en dood blijft, is Perkamentus, het hoofd van Harry's School dat werd vermoord in deel zes. "Don't expect Dumbledore to pull a Gandalf", aldus de schrijfster in een recent interview met Salman Rushdie.

Bij bol.com kun je jouw exemplaar van Harry Potter and the Deathly Hallows al reserveren, maar de prijs is onder voorbehoud. Als je hem nu reserveert, wordt jouw exemplaar op de dag van verschijnen bezorgd en kun je meteen beginnen met lezen!

Beoordelingen door lezers:

25 oktober 2007 Nijmegen
Deathly Hallows
Een mooie afsluiting van deze schitterende serie. De serie wordt naarmate de reeks vordert steeds duisterder en het komt in het laatste deel tot een climax. Dus een aanrader voor iedereen.

27 september 2007
The difference well the difference between this and the regular one is the cover, it's lacks a childish cover. besides the lack of colourfull images, it's the exact same book.

23 september 2007
Kollum geweldig!! Harry Potter and the deathly hallows is een spannend leesverhaal. Het boek heb je zo uit gelezen. En het is ongelofelijk spannend. Vooral aan het einde, dit is het laatste en het beste deel van alle series van de Harry Potter boeken.

20 september 2007 Wieringerwaard
Gewoon... geweldig spannend, je kan heel veel informatie van de vorige boeken begrijpen, triest, blij, somber, positief, in het kort.... GEWELDIG

17 september 2007 enter zeer goed:)
Het is een heel mooi boek, ook al is het wel een lang boek. maar als je de eerste paar boeken hebt gelezen moet je deze ook lezen en het is zekers de moeite waard.

Dit boek bestellen kijk hier!

 

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter

Wie is Online

We hebben 217 gasten en geen leden online