MotorfietstrainingMotorfietstraining iedere dag

Motorrijden is een heerlijke vorm van ontspanning. Iedereen die graag wil weten hoe hij als motorrijder nog meer uit zichzelf kan halen, krijgt in dit boek talloze tips aangereikt over "warmrijden" van jezelf - ontspannen rijden - kijktechniek - perfect bochten rijden - hoe je meer uit je remmen haalt - hoe om te gaan met schrik - rijden bij regen - rijden in de bergen - rijden in groepen.

 

Ondersteund door afbeeldingen wordt theoretische en praktische kennis opgefrist. Wat je gelezen hebt wordt omgezet naar het gebruik in de praktijk. Je leert ingeslopen fouten ontdekken. Door de eenmaal aangeleerde tips tijdens iedere rit toe te passen, blijf je jezelf trainen. Hierdoor wordt de rijvaardigheid en veiligheid verhoogd. Een eenvoudig en beproefd systeem met bijgevoegde oefenkaarten en geheugensteuntjes in de vorm van stickers helpt daarbij.

Motorfietstraining

Dit boek bestellen, klik hier!

Motorfietstraining

Achterin het boek worden veel begrippen die met het motorrijden te maken hebben, verklaard en met de nodige tips uitgebreid.

Een boek dat je gelezen moet hebben als het om je eigen veiligheid gaat.

"De adviezen en de kennis van Bernt Spiegel kunnen zelfs ervaren motorrijders noch verbluffen. Verplichte lectuur."
(SÜDDEUTSCHE ZEITUNG)

 

Andere boeken

motortoertochten   

Motortoertochten 14

10 toertochten voor de motor.

Bekijk de website voor de verschillende routes.

       
ALLE MOTOREN 2014

Alle Motoren 2014

Alle leverbare motoren staan in deze uitgave.

Met foto en technische specificaties.

rUPSKRANEN

Rupskranen

Dit boek besteedt aandacht aan het ontstaan van de dragline tot de ontwikkeling van de huidige hijskraan. Niet alleen de werking van de verschillende hoofdonderdelen wordt toegelicht maar ook de montage, demontage en het transport van de machines komen in woord en beeld aan bod.

Trucks

Trucks

Aan de hand van ruim 300 nieuwe foto's met uitgebreide informatieve bijschriften nemen wij u weer mee op een reis door de tijd door Nederland; van ongeveer 1973 naar 2013. Hierbij komen zoveel mogelijk verschillende merken, types en vervoersvormen aan bod en het geeft dus een prachtig overzicht van de ontwikkelingen van de afgelopen 40 jaar.

 

Eén van de bovenstaande foto's bestellen, klikt dan op de foto!

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter