ImageElke bezoeker die gek is op koken wil deze kookbijbel hebben.

Beschrijving:
Dé Italiaanse kookbijbel, Il cucchiaio d'argento, is 50 jaar na verschijnen nu in het Nederlands verkrijgbaar.
De uitgave, waarin recepten uit iedere regio in Italië zijn verzameld, is het enige boek dat in bijna elke Italiaanse keuken te vinden is. Vele chefs hebben uit dit standaardwerk leren koken.
De Nederlandse editie is gebaseerd op de Engelse vertaling (The Silver Spoon). Deze uitgave die in 2005 is verschenen was direct een groot succes.

Er zijn inmiddels meer dan 1.000.000 exemplaren verkocht.

Dit boek maakt alle Italiaanse kookboeken overbodig.
Met een gastronomisch vocabulaire, keukenmaterialen en accessoires, specifieke Italiaanse basistechnieken en niet minder dan 2.000 recepten is De zilveren lepel het enige standaardwerk dat u nodig hebt.

Voorzien van duidelijke foto's
Beoordeling van klanten *****

Leeuwarden, 5 december
zilveren lepel
Een ieder die verliefd op Italie is, is vooral verliefd op de Italiaanse keuken. Dit boek moet vooral je tong strelen . Het wilde varkensvlees uit Umbrie, de chiantie van Toscane en de pizza van Sicilie.

2 december 2007 Munstergeleen
superdesuper!!! ik ben geen topkok, maar hou van lekker eten en speciaal van de Italiaanse keuken. Ik kreeg het boek vorige week van mijn baas en ben totaal verkocht. Makkelijk leesbaar, duidelijk, gerechten zijn superlekker!!!
Zelfs mijn man -die niet kan koken - is enthousiast om met Kerst het nagerecht te gaan fabriceren (de mannen - pa en 3 schoonzonen - moeten "vrijwillig" het Kerstdiner verzorgen) en met dit boek kan het niet meer mis gaan! Geweldig! hartelijke groet, Patricia van Klaveren


1 december 2007
Andere kookboeken overbodig Subliem kookboek. Bevat veel basisinformatie en zit bordevol overheerlijke Italiaanse gerechten. Een "must have" voor iedereen die van koken houdt!

30 november 2007 Oud-Beijerland
kooboek zonder poeha Het is een fantastisch kookboek zonder poeha, voor iedereen haalbaar, alle recepten zijn door iedereen te maken een must have in ieders boekenkast.

28 november 2007
eindelijk in het Nederlands!
Fantastisch boek en het wachten op de Nederlandse vertaling was meer dan de moeite waard.Je hebt geen ander boek meer nodig..

De vernieuwde De Zilveren Lepel hier te bestellen!

Uitvoering: Boek (hardback)

Nederlands ISBN: 9789000309757

1504 pagina's

 

 

RSS / Twitter