Na de winterstop kan de liefhebber van bloemen en planten zijn hart weer ophalen. In De Tuinen in Demen zie je verrassende combinaties van eenjarigen, gewone en bijzondere vaste planten, bollen en rozen, en rozen, heel veel rozen in de verschillende delen van de tuin met elk hun eigen kleur en sfeer. Zo zie je een oranje rozentuin, een roodroze rozentuin, een witte tuin; een rozenberceau en een beukenberceau. De cirkelvormige groentetuin is op kleur beplant met bekende en (bijna) vergeten groenten. In de theeschenkerij kun je even bijkomen van alle indrukken.

 

In de maanden juni, juli en augustus zijn de Tuinen in Demen elke donderdag en zondag te bezoeken van 11.00 tot 17.00 uur. Groepen kunnen hiernaast ook op afspraak komen.

Rozendag

Zondag 16 juni van 11.00 tot 17.00 uur

Alles gaat over rozen op zondag 16 juni. In de tuinen in Demen staan meer dan 850 rozen, prachtig om te zien en heerlijk om te ruiken. Rozen in allerlei kleuren, niet alleen rood en roze maar ook groen, blauw en bruin!

Natuurlijk kun je tijdens deze dag rozen (in pot) kopen. Ook is er rozenmest.
De Nederlandse rozenvereniging geeft informatie over rozen. Er is heerlijk rozenijs van kaasboerderij 't Schupke. Rozenbrocante vind je 'Bij Mies' en De Plukmand heeft rozenjam en rozenkleden. Gea's Bloemsieraden heeft handgemaakte sieraden waar rozen in zijn verwerkt. Tuinkenner beantwoordt alle tuinvragen. In de theeschenkerij kun je een kopje rozenthee drinken en genieten van sfeervolle muziek.

 

 

 

 

 

 

Entree bedraagt € 4,50

De Tuinen in Demen
Kleine Poelstraat 13
5371 KM Demen (gemeente Oss)
0486 413442
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.detuinenindemen.nl

Mocht je liefhebbers van tuinen kennen, stuur dit bericht gerust naar hen door!

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 52 gasten en geen leden online