Een betoverende dag vol sprookjesachtige verhalen...
Een wereld die verleidelijk anders is en de fantasie prikkelt. Dat zijn de vertellingen van 1001 nacht. Sheherazade is verkozen tot de 1001-e bruid van de sultan. Na de huwelijksnacht zal ze, net als alle vrouwen die haar voorgingen, onthoofd worden. Om haar gruwelijke lot zo lang mogelijk uit te stellen, verzint Sheherazade een reeks fantastische verhalen waarmee ze haar aanstaande man bespeelt. Ga op zoek naar deze Sheherazade.. Ze is ontzettend mooi!

 

Arab ica...is een musical, voor jong en oud, gebaseerd en geïnspireerd op de beroemde sprookjes uit 1001 nacht. Volg de avonturen van Aladdin, Ali Baba, Jasmine en alle andere personages... Ga mee op een avontuurlijke reis, en zie hoe de vondeling opgroeit tot de jonge Aladdin. Hoe hij met de hulp van een geest en een paar vreemde vrienden de liefde van zijn leven vindt in prinses Jasmine. Brengt de profetie het geluk of gooit Sharazin roet in het eten? Tijdens een aantal optredens gedurende de middag, presenteert Musicalvereniging Nijmegen de hoogtepunten uit deze nieuwe musical...
De mysterieuze 'Kasim' zal het geheel, tussen de liedjes door, aan elkaar praten, zodat u niets uit het verhaal hoeft te missen." Om 13.00 uur, 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur.

 

Vaderdagarrangement zondag 16 juni

De Midden-Oosterse brunch bestaat uit:
Verschillende soorten broodjes, gerookte zalm, falafel, jonge kaas, fetakaas, huisgemaakte eiersalade en een glas prosecco bij ontvangst. Daarna kunt u een kleinigheidje ophalen in de museumwinkel.

Entree + brunch in de Romeinse Herberg € 20,50 p.p. (geldt voor allen die met vader meekomen. Reserveer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 44 gasten en geen leden online