Persbericht

Op zaterdag 22 juni organiseert Landleven in De Tuinen van Appeltern de eerste editie van Landleven Tuinen. Tijdens dit nieuwe tuinevenement is er volop aandacht voor de siertuin, maar komen ook de moestuin, fruittuin, bongerd en kruidentuin volop aan bod. Bezoekers kunnen genieten van de voorbeeldtuinen in Appeltern. Daarnaast worden gedurende de dag verschillende tuinworkshops en lezingen georganiseerd, die voor de bezoekers gratis bij te wonen zijn.

 

Een greep uit het programma:

- Workshops moestuinaanleg door Landleven expert Christ Tielemans
- Tuinfotografieworkshops door tuinauteur en fotograaf Modeste Herwig
- Workshops stekken met Landlevencolumnist Marjan Sorgdrager
- Lezingen verzorging van zomerbollen door Rita van der Zalm
- Aanleg van een vlindervriendelijk erf, lezingen door Ineke Radstaat van de Vlinderstichting
- Tuinmarkt met producten voor een levendig erf
- Tuinadvies van onze experts

 

Landleven is een praktisch en inspirerend magazine over buiten wonen en buitenleven. Het informeert en adviseert op deskundige wijze over alle facetten die bij het buitenleven komen kijken. Landleven Tuinen beperkt zich daarom niet tot de siertuin, maar laat alle onderdelen van het erf tot leven komen. Leer op 22 juni meer over de moestuin, fruittuin, kruidentuin en bongerd. Door vooraf aan te melden via www.landleven.nl/tuinen kunt u Landleven Tuinen met € 2,50 korting bezoeken.

De Tuinen van Appeltern is een belevingspark met meer dan 200 voorbeeldtuinen verspreid over ruim 22 hectare. Het park ligt in een echte Landlevensetting met uitzicht op boerderijen, stoere wilgenlanen en de rivierbeek die tussen de borders door loopt. Met de grootste plantencollectie van Nederland kunnen tuinliefhebbers hier hun hart ophalen. Voor kinderen is er een natuurlijk speelterrein waar ze op ruim drie hectare natuur hun energie kwijt kunnen.

 

 

 

Tijdens de dag kunt u gratis verschillende boeiende tuinworkshops en lezingen bijwonen. Leer meer over de moestuin, lok vlinders naar uw erf, verbeter uw tuinfoto’s en kijk mee hoe u door te stekken gratis uw favoriete tuinplanten vermeerdert.

 

 

 

Landleven Tuinen

Datum: Zaterdag 22 juni

Prijs: € 10,- p.p. (u ontvangt € 2,50 korting!)

Locatie:
De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a
6629 AD Appeltern
Tel.: 0487 - 541732
Website: www.appeltern.nl

 

 

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 13 gasten en geen leden online