Op vrijdag 19 juli, en 2 augustus is er een zomerse braderie voor de thuisblijvers en toeristen van 11.00 tot 18.00 uur. Er zijn gezellige kraampjes in de binnenstad, en voor de kinderen is er ook een springkussen. Kom gezellig winkelen in sfeervol Hattem!
Op vrijdag 19 juli vindt het Zomer Standwerkers kampioenschap plaats. Standwerkers uit heel Nederland demonstreren en verkopen van alles. Bovendien zorgen ze voor veel extra plezier in Hattem. Maar liefst 12 Standwerkers uit het hele land strijden om de titel " beste standwerker van Hattem". Van tapijtreinigers tot snoeischaren en van pannen tot douche koppen. Dit concours is een officiële voorronde voor het Nederlands Kampioenschap dus de deelnemers vechten echt voor deze felbegeerde titel. Bent u op zoek naar een nieuwe pan of iets anders leuks voor in of om het huis, kom dan naar de zomermarkt!

 

Rommelmarkt in Hattem op zaterdag 17 augustus van 6.00 tot 17.00 uur
De grootste rommelmarkt van de Veluwe is de laatste zaterdag van de zomervakantie (van de basisscholen). Vanaf 6.00 uur proberen particulieren hun spullen aan de man te brengen. Het hele centrum van Hattem is omgetoverd tot één grote markt! De rommelmarkt is zelfs groter dan andere jaren. De Stadslaan wordt uitgebreid tot aan het kruispunt Vliegenstein en Van Galenstraat. Ook het grasveld aan de Grote Gracht is toegevoegd aan het rommelmarkt parcours.
Er vindt een kleedjesmarkt plaats voor kinderen op de Noordwal en op de parkeerplaats van de Kleine Gracht. Kinderen t/m 12 jaar kunnen zich melden bij de molen tussen 8.00 en 10.00 uur.

 
Interesse in deelname zomermarkten of rommelmarkt?
Zowel particulieren als commerciële deelnemers kunnen zich aanmelden voor een kraam voor de zomermarkten op vrijdag 19 juli en / of 2 augustus en de rommelmarkt op zaterdag 17 augustus via www.ronduithattem.nl.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 48 gasten en geen leden online