De Langste Dag van Hattem Zaterdag 20 juni vanaf 11.00 uur
Winkels en kramen tot 21.00 uur

Muziek op de markt tot 23.00 uur!

Op zaterdag 20 juni kunnen bezoekers de hele dag genieten van spectaculaire aanbiedingen en leuke acties. In de winkelstraten zijn kraampjes waar men van alles kan kopen, er zijn gezellige muziek optredens en andere activiteiten. ’s Middags is het grote Hanze Shantykorenfestival en ’s avonds is het ook nog gezellig in de stad. De winkels zijn tot 21.00 geopend en ook de kramen zijn tot 21.00 uur. ’s Avonds is er ook muziek in de winkelstraten: Hangspeler Arno Staal en djembégroep Diop Percu van Cheikh Diop & Cor van de Berg. De muziek op het terras blijft tot de late uurtjes..

 

Midzomeractie: Kom ’s avonds ook winkelen in Hattem! Als je na 18.00 uur iets koopt in de binnenstad, kun je op vertoon van de kassabon meedoen aan een loterij en mooie prijzen winnen! Vanaf 19.00 uur kun je de kassabon bij het Toeristisch Informatie Punt op de markt laten zien. Je krijgt een stempel op je kassabon en ontvangt een lootje om mee te doen aan het prijzenfestijn! Om 21.00 uur is de prijsuitreiking op de markt. Zorg dat je erbij bent! Albert Heijn stelt een aantal tassen beschikbaar met lekkere producten. De Hoofdprijs is een Zomerdiner voor 4 personen (incl. drankjes) bij het Wapen van Hattem ter waarde van 200 euro!

 De Langste Dag van Hattem

Groot Shantykoren Festival

Vanaf 12.00 uur gaan acht koren op vier verschillende podia in de binnenstad optreden. De podia zijn te vinden op de markt, Tinneplein, voor de Franse School en in de Kruisstraat. De koren die meedoen zijn het Schokkerkoor uit Kampen, de Leesanghers uit Enter, de Trossen Los uit Twello, de Kajuitzangers uit Putten, de Stuwzangers uit Vilsteren, de Boekaniers uit Harderwijk, Shantykoor Almere en last but not least het Piratenkoor de Zingende Padd’n uit Wapenveld. Om 17.00 uur vindt er een samenzang plaats van alle deelnemende koren op de markt.

 

De Langste Dag van HattemMuziek programma op de markt

12.00 Groot Shantykoren Festival op vier lokaties

17.00 Shanty- samenzang van alle koren & bezoekers

18.00 Ontwaakt

19.00 popkoor NeNoNi

20.00 vrouwenpopkoor WhatZUP

21.00 Prijsuitreiking Midzomeractie

21.15 tot 23.00 die Hattemer Musikanten

Wij begroeten u graag op de Langste Dag!

Zomermarkt

Op vrijdag 17 juli is er een zomerse braderie voor de thuisblijvers en toeristen van 14.00 tot 21.00 uur. Er zijn gezellige kraampjes, muziek en leuke activiteiten voor kinderen.

U kunt zich ook nog inschrijven voor de zomermarkt. Kijk op www.ronduithattem.nl het inschrijfformulier.

Kofferbakverkoop
Dit jaar organiseert Rond Uit Hattem ook een kofferbakverkoop op het Voermanplein van 14.00 tot 17.00 uur. Een kofferbakverkoop is eigenlijk een soort van “kleedjesmarkt” voor particulieren vanuit de kofferbak van een auto. P
articulieren met tweedehands goederen zijn van harte welkom! Ook stichtingen, verenigingen, scholen, kerken en andere non-profit organisaties zijn van harte uitgenodigd om een plek te huren. Inschrijven voor deze gezellige kofferbakverkoop kan via onze website.

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter