Victorian Christmas FayreOp zaterdag 12 en zondag 13 december 2015

 

Tijdens deze dagen wandel je regelrecht een negentiende eeuws Engels stadje binnen, waar van alles gebeurt en is te zien.
♦De overdekte Victorian Christmas Fayre waar de sfeer van weleer te proeven en te voelen zal zijn met Brocante, kransen, kerststukken, prachtige verse mistletoe, oude kerstdecoraties, christmas pudding, kazen, jams en chutneys, pomanders , schapenvachten , tafellinnen, bonbons, wijnen, oud Hollandse snoepwaar, antieke sieraden, buitenkachels, oude prenten, de poppendokter, vogeltaarten, ambachtelijke zalmrokerij enz. te veel om allemaal op te noemen.


♦Het decor: duizenden lichtjes, kerstbomen, de geur van kaneel, kruidnagel en anijs. Brandende vuurkorven, waarbij je je heerlijk kunt warmen en gepofte kastanjes, wafels, heerlijke soep enz. kunt eten.
♦Tijdens dit weekend zullen koren en een orkest met alleen koperblazers prachtige kerstliederen ten gehore brengen. Maria Margés, verhalenvertelster vertelt korte kerstverhalen voor jong en oud bij de open haard. Misschien komt u ook het meisje met de zwavelstokjes tegen en misschien nog wel meer gespuis. We laten u zien hoe de Poffert en de Christmas Pudding worden gemaakt .
♦Vooral zaterdagavond zal het prachtig verlicht zijn. Het belooft een sfeervol weekend te worden in de oude Engelse sfeer.

Victorian Christmas Fayre

 

Victorian Christmas FayreActie van VoorPlussers

Verdien twee vrijkaarten!

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee vrijkaarten! Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de beurs met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan krijgt u van ons een gratis toegangsbewijs voor twee personen! Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's. Wij krijgen de beschikking over meerdere sets, dus de kans is groot dat u gratis naar deze beurs kunt!

Veel succes,

Redactie VoorPlussers

 

Victorian Christmas Fayre

Victorian Christmas FayreOpeningstijden Fayre weekend:

Zaterdag 12 december 11.00 – 21.30 uur,
Zondag 13 december 11.00 – 17.00 uur
Entree € 3,50 p.p. kinderen tot 12 jaar zijn onze gast mits onder begeleiding.
Noorderstraat 1. 9491 AJ Zeijen
www.de-oranjerie.nl

 

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 100 gasten en geen leden online