Kerstmarkt in Hattem 2015Vrijdag 11 december van 14.00 tot 21.00 uur

Op vrijdag 11 december is de Kerstmarkt weer in Hattem, een gezellig sfeervol evenement!

Rond Uit Hattem zorgt ervoor dat de binnenstad van Hattem vol staat met een grote verscheidenheid aan gezellig ingerichte kramen. U kunt hier terecht voor o.a. winterartikelen, kerstkaarten, kerststukjes, handgemaakte kerstdecoraties en andere leuke kadoartikelen.

U kunt genieten van diverse muziek optredens, op de markt en in de winkelstraten. Ook is er een gratis avondwandeling met een stadsgids. Er zijn speciale kerstworkshops voor de kinderen om een kerststukje te maken, en de Kerstman komt natuurlijk ook weer dit jaar. Een historische fietsgroep komt door de winkelstraten fietsen, en er is nog veel meer te beleven in Hattem.

Kerstmarkt in Hattem 2015

 

Kerstmarkt in Hattem 2015Kerstversiering

Voor de Kerstmarkt zijn wij op zoek naar kerstversiering om de straten te versieren. Heeft u nog kerstspullen op zolder staan die u niet meer nodig heeft, of heeft u nog een leuke lampenkap? Wij zijn er blij mee, dus u kunt het inleveren bij het Toeristisch Informatie Punt, Kerkhofstraat 2.
Alvast bedankt!

Inschrijven voor een kraam?

Wilt u deelnemen aan de Kerstmarkt met een kraam of grondplek, dan kunt u zich inschrijven. Kijk op www.ronduithattem.nl voor verdere informatie en het inschrijfformulier.

Wij begroeten u graag op de Kerstmarkt op vrijdag 11 december van 14.00 tot 21.00 uur!

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


kerstmarkt

 

 

RSS / Twitter