voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

 De mooiste modelbanen van EuropaKlein ontmoet groot, dat is het thema van het jaarlijkse modelspoorevenement On traXS! Tussen de levensgrote historische treinen van Het Spoorwegmuseum zijn van 11 t/m 13 maart de mooiste modelspoorbanen van Europa te zien.

Alle banen zijn op uitnodiging, dit betekent dat alleen de absolute top van de modelbouw een plek heeft gekregen. Er zijn dit jaar banen te zien uit Nederland, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Zwitserland en zelfs Polen. Het Spoorwegmuseum opent op 11 maart tevens haar nieuwe permanente modelbaan Amsterdam CS 1889. Bezoekers betalen de normale toegangsprijs voor het museum, meer informatie is te vinden op www.ontraxs.nl.

 

 De mooiste modelbanen van Europa

Deelnemers

 De mooiste modelbanen van EuropaDoor de unieke sfeer en de hoge kwaliteit van de modelspoorbanen mag On traXS! zich rekenen tot de top van de modelspoorwereld.
Alle banen komen op uitnodiging van het museum waardoor alleen de beste bouwers hun banen kunnen exposeren. Tweederde van de modelbanen komt uit het buitenland. De banen zijn vaak tot in perfectie uitgevoerd wat het voor de bezoeker een lust voor het oog maakt. Tussen de modelbanen presenteren diverse leveranciers en fabrikanten de laatste nieuwtjes op het gebied van de modelbouw.
De fabrikanten Piko en Roco Fleischmann geven acte de presente. In tegenstelling tot eerder aangekondigd zal Märklin niet aanwezig zijn op On traXS!

Kinderen

 De mooiste modelbanen van EuropaVoor de kleine bezoekers zijn bij de banen opstapjes geplaatst zodat iedereen de modelbanen goed kan bewonderen. Kinderen kunnen zelf bouwen, knutselen en modeltreinen rangeren en zo hun rangeerdiploma halen.
Leuk is ook de speurtocht, kinderen kunnen op zoek naar opmerkelijke details die de bouwers in hun modelbanen hebben verwerkt. Er zijn leuke prijzen te winnen.

 

 

 

 

 

 

 

 De mooiste modelbanen van Europa

Randprogrammering

 De mooiste modelbanen van EuropaNaast de vele mooie modelbanen zijn er drie dagen lang allerlei activiteiten. Nieuw dit jaar is een fotoworkshop met Len de Vries,
modelspoorfotograaf en redacteur van Rail Magazine. Hij leert de deelnemer de fijne kneepjes van het vak. Directeur Marc van Buren van Miniworld Rotterdam zal in de Centrale dagelijks ingaan op de grootste uitbreiding van de miniatuurwereld sinds 2009. Tijdens demonstraties leren bezoekers de fijne kneepjes van de modelbouw.
Vermeldenswaard is het bedrijf AVT Products, bij hen kun je op On traXS! jezelf in 3D laten uitprinten! Informatie is te vinden op www.avtproducts.com

Opening modelbaan Amsterdam CS 1889

 De mooiste modelbanen van EuropaHet Spoorwegmuseum opent op vrijdag 11 maart om 13.00 uur haar nieuwe permanente modelbaan: Amsterdam CS 1889. Centraal staat een oude
maquette van het stationsgebouw van Amsterdam Centraal, de historische modelbaan toont het Amsterdamse stationsgebied in het jaar 1889.

On traXS! 11 t/m 13 maart 2016

Museum open: 10.00 - 17.00 uur.

Entree: €16,00 (inclusief museumbezoek, >4 jaar), Museumkaart gratis.

Online voorverkoop: €2,00 korting (alleen online, niet aan de kassa)

Adres: Maliebaanstation 16
3581 XW Utrecht

Telefoon: +31
30 230 62 62

Mobiel: 31 64 344 44 52

Website: www.spoorwegmuseum.nl

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter