kerstfair huis Doorn16 t/m 18 december 2016 - Een nieuw en charmant ‘high end’ event met ruim 70 smaakmakers, sfeermakers en vakmensen. Doe inspiratie op om binnen & buiten nog meer in Kerstsfeer te brengen, een mooie tafel te dekken, heerlijk te koken. Of verwen jezelf met de warmte van winterse wollen fashion, een handmade sieraad, hoed of tas... Kortom alles om de feestdagen zo feestelijk mogelijk te maken!

 

MAAK KANS OP GRATIS ENTREEKAARTEN MET WARM DRANKJE & LEKKERNIJ!

Like onze facebookpagina www.facebook.com/kerstfairhuisdoorn en maak kans op een van de nog vele te verloten vrijkaarten met gratis warm drankje & lekkernij. Elke 100 likers nieuwe winnaars! Deze actie loopt nog tot 14 december 2016.

Of boek nu met € 2,-- korting alvast je entreekaarten. Voor € 10,-- heb je een vorstelijk dagje uit inclusief bezoek aan Museum Huis Doorn, het Paviljoen en het park!

kerstfair Huis Doorn

BOEK HIER

RUIM 70 SMAAKMAKERS, SFEERMAKERS EN TRENDSETTERS

kerstfair huis DoornMandenmaker, Goudsmid, Dille & Kamille, Land Rover, Savon de Marseille, Kerstversiering, Hoedenmakers, Italiaanse Delicatessen, Hondenportretten, Bronzen Beelden, Buitenkachels, Buitenbaden, Winterse Wollen Fashion, Engels Antiek, Fudge & andere snoeperijen, Brocante, Home made Paté, Hand Made Tassen, Spaanse Laarzen, Outdoor Kleding, Kussens & Plaids, Home Made Soepen, Huiden & Vachten, Olijf Olie van Sicilië, Cashmere Sjaals en nog veel meer...

BEKIJK DEELNEMERS

 

 

kerstfair Huis Doorn

HET SERVIES VAN DE KEIZER

In Huis Doorn zijn de tafels rijk gedekt met zilveren tafelstukken, handbeschilderd servies, verguld kristal... Alsof elk moment de Keizer met zijn gevolg kan arriveren om aan te zitten aan het diner ...

In de eetkamer een wel heel bijzonder gedekte tafel met spectaculaire tafelstukken. De vuur vergulde, klassieke tafelversiering met beelden van Griekse goden en godinnen zijn omstreeks 1815 in Parijs gemaakt. Deze kostbare tafelstukken, normaal zorgvuldig bewaard in het depot van Huis Doorn, zijn speciaal voor de feestdagen tijdelijk overgebracht naar de eetkamer. De tafel is verder gedekt met prachtig Neuosier porselein uit de Königliche Porzellan Manufaktur in Berlijn. Dit vijfenvijftig delige tafelservies is tussen 1889 en 1914 in een enorme oplage speciaal voor Keizer Wilhelm II gemaakt. In al zijn paleizen werden hiermee de tafels gedekt. De vorm van het porselein, de oranjerode beschildering met gekroonde Pruisische adelaar en de gouden randversiering zijn geïnspireerd op een rococo servies uit het midden van de 18de eeuw.

Gratis kaarten!

Kerstfair Huis DoornVoor mensen die een leuke kerststal, kerststuk of iets anders hebben gemaakt (wat met kerst te maken heeft) of gaan maken en hierover een leuk artikel kunnen schrijven voorzien van leuke foto's hebben wij enkele vrijkaarten beschikbaar. U kunt dan dit artikel vergezeld van meerdere foto's aan ons opsturen. U maakt dan kans op vrijkaarten voor de Kerstfair Huis Doorn. De artikelen zullen dan op onze site geplaatst worden en onder de leukste inzenders verloten wij wat gratis kaarten. Kerst hartje zomer? Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen!

SABREER DEMONSTRATIE VAN BUTLER PAUL

kerstfair Huis DoornEen eeuwenoude traditie met een mooi verhaal! Op vrijdag én zaterdag om 16.00 uur geeft Butler Paul een sabreer demonstratie. Mis het niet want misschien schenkt Butler Paul jou wel een glas Champagne van de net gesabreerde fles...

LEES MEER

Our mailing address is:

Spirit of Winter

Ugchelseweg 219

Ugchelen, MA 7339 CH

Netherlands

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter