Dahlia- en Tuinbrocantedagen 2017Op kwekerij ‘De Boschhoeve’ te Wolfheze worden twee weekenden lang de zomerbollen ‘in het zonnetje’ gezet. In de landelijk gelegen tuinen worden zomerbollen veelvuldig toegepast. Ze geven maandenlang kleur aan de grote zomer- en najaarsborders, maar zijn ook een waardevolle aanvulling in de decoratieve moestuin.

Vooral de vele dahlia’s komen hier goed tot hun recht, ook dit jaar zijn er een flink aantal nieuwe soorten te verwachten.
Behalve een uitgebreide collectie dahlia’s in grote potten zijn er ook verschillende Begonia, Agapanthus, Tulbaghia, Crocosmia, Eucomis en Rhodohypoxis soorten verkrijgbaar.

Dahlia- en Tuinbrocantedagen 2017

 

Dahlia- en Tuinbrocantedagen 2017Er zijn tevens enkele gasten uitgenodigd met bloemrijk serviesgoed en tuinbrocante om de tuin of het terras mee te verfraaien; oude vazen en potten, tweede hands bankjes, stoelen en tafels, zinken emmers of teilen en ouderwetse manden, maar ook brocante uit Frankrijk en Engeland.
In de tuinwinkel vindt u ansichtkaarten, zaden, handgesmeed tuingereedschap van Sneeboer, Haws gieters, tuinhandschoenen, bleekpotten uit Friesland. Tevens oude magazijn-, veiling- en bollenkisten, die op dit moment zeer gewild zijn voor in huis en tuin.
In de theeschenkerij kunt u terecht voor koffie en thee, heerlijke taart of (kruid-)koek.
Entree kwekerij en tuin gratis. U bent welkom van 10.00 tot 17.00 uur

Wanneer:

Vrij. en zat. 7 en 8 juli, 14 en 15 juli 2017

Kwekerij/Tuin ‘De Boschhoeve’
Dineke Logtenberg
Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze
Tel. 026 – 4821231
Website: www.boschhoeve.nl

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter