kraampjes meimarktMeimarkt 26 mei 2018

Zaterdag 26 mei vindt op Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze de jaarlijkse Meimarkt plaats. Een uitgebreide, gezellige tuinmarkt voor liefhebbers van tuinieren en het buitenleven.
Allereerst zijn er veel planten van collega-kwekers: prachtige rozen, groente- en kruidenplanten, bijzondere eenjarigen en salvia’s, dahlia’s, (mini-)hosta’s en grassen, zomerbollen en - knollen, biologisch geteelde bijen- en vlinderplanten, heesters, zeldzame rotsplanten en prachtige bossen Alliumbloemen.
Om 11.30 uur houdt de Belgische rozenkenner Elsie de Raedt in de kleine schuur haar lezing ‘Sterke rozen en solide vaste planten’.

Bezoekers meimarkt in Wolfheze
Planten meimarkt in WolfhezeHet erf en de tuin staan daarnaast vol kramen met mooie, lekkere en functionele tuinartikelen. Denk hierbij aan potten en keramiek, gereedschap en meststoffen, kaarten en tuintijdschriften, metalen rozen- en clematissteunen. Maar ook aan ambachtelijke producten als boerenkaas, vruchtensap, aardbeien, jam, chutney en honing.
De ‘Plantendokter’ geeft advies en raad bij vragen over ziekten en plagen in uw tuin.
Bij de moederplantenbedden en in de privé tuinen kan veel inspiratie worden opgedaan voor eigen (moes-)tuin of terras.
De inwendige mens wordt verwend in de theeschenkerij, waar u terecht kunt voor koffie/thee en sap, heerlijke taart of zelfgebakken tulband en quiches, belegde broodjes en soep.

Entree 4,= euro (kinderen tot 12 jaar gratis), openingstijden van 10.00 tot 17.00 uur.

Kwekerij/Tuin ‘De Boschhoeve’
Dineke Logtenberg
Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze
Tel. 026-4821231
Website: www.boschhoeve.nl

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 189 gasten en geen leden online