Kalebassen op tafel Tuinbrocantedagen 2018Op kwekerij ‘De Boschhoeve’ te Wolfheze staan twee weekenden lang de zomerbollen extra in de schijnwerpers. In de landelijk gelegen tuinen worden deze bollen elk jaar in grote getale toegepast. Vooral de vele verschillende dahlia’s zijn een groot succes, dit jaar zijn er weer een flink aantal nieuwe soorten te verwachten.

Ze geven maandenlang kleur aan de grote zomer- en najaarsborders, maar zijn ook een waardevolle aanvulling in de decoratieve moestuin.
Ook in de pluktuin zijn dahlia’s aangeplant, evenals Crocosmia’s en Galtonia’s.
Behalve een uitgebreide collectie dahliaplanten in grote potten zijn er ook verschillende Begonia, Agapanthus, Tulbaghia, Crocosmia, Eucomis en Rhodohypoxis soorten verkrijgbaar.

flessen met bloemen Tuinbrocantedagen 2018

Er zijn enkele gasten uitgenodigd met bloemrijk serviesgoed en tuinbrocante om de tuin of het terras mee te verfraaien; oude vazen en potten, tweede hands bankjes, stoelen en tafels, zinken emmers of teilen, maar ook brocante uit Frankrijk en Engeland.
tafel met potten met bloemen TuinbrocantedagenIn de tuinwinkel vindt u ansichtkaarten, zaden, handgesmeed tuingereedschap van Sneeboer, Haws gieters, tuinhandschoenen en potten. De brocantehoek is aangevuld met nieuwe vondsten uit Frankrijk. Tevens staan er oude magazijn-, veiling- en bollenkisten, die op dit moment zeer gewild zijn voor in huis en tuin.
In de theeschenkerij kunt u terecht voor verse koffie en thee, heerlijke taart of (kruid-)koek, quiches en broodjes.
Entree van de kwekerij en tuin is gratis. U bent welkom van 10.00 tot 17.00 uur

Wanneer Dahlia- en Tuinbrocantedagen: vrij. 6 en zat. 7 juli, vr. 13 en za. 14 juli

Kwekerij/Tuin ‘De Boschhoeve’
Dineke Logtenberg
Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze
Tel. 026 – 4821231
Website: www.boschhoeve.nl

 

Zie ook onze andere artikelen over gezelligeDagtripsen leukeEvenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 207 gasten en geen leden online