Wanneer is de Zomerzoektocht: schattenjacht in het Rivierenhof14 juni t.e.m. 15 september 2019 in provinciaal groendomein Rivierenhof (2100 Antwerpen Deurne).

Vakantie dicht bij huis

Ook dit jaar verrast het Rivierenhof jou met een boeiende en gevarieerde zomerzoektocht. Daarbij ontdek je de mooie hoekjes van het park en leer je bij over de geschiedenis van het provinciaal groendomein.

Kraak de code en vind de verborgen schat!
Bij deze zoektocht heeft iemand iets kostbaars begraven en is het aan jou om uit te zoeken wie de schat verborg en waar. Door middel van foto's en letters, los je onderweg zoekvragen op. Wie de code kraakt, vindt de schat van het Rivierenhof.

Met of zonder kinderen (ouder dan 6 jaar) biedt de zoektocht van 4,8 km gegarandeerd ongeveer een halve dag (op wielen) tot een dag (te voet) speurplezier in het park. De schattenjacht kun je ook combineren met een bezoek aan de Kinderboerderij (gesloten op vrijdag en zaterdag), de speeltuin, de minigolf of het doolhof ernaast.

Wanneer is de Zomerzoektocht: schattenjacht in het Rivierenhof

 

De zoektocht loopt van 14 juni tot en met zondag 15 september 2019. Een schattenjachtbrochure kost 5 euro en is te koop aan het startpunt bij de domeinwachters van het Rivierenhof, Turnhoutsebaan 246 in 2100 Deurne en via www.terranova.be
Meer info nodig?
De domeinwachters van het Rivierenhof staan je graag te woord via T 03 360 52 18.

Op schattenjacht in het Rivierenhof - Copyright: PGRA voor provincie Antwerpen.

PRAKTISCHE INFO

De zomerzoektocht loopt van 14 juni tot en met zondag 15 september 2019. Een schattenjachtbrochure kost 5 euro en is te koop aan het startpunt bij de domeinwachters van het Rivierenhof, Turnhoutsebaan 246 in 2100 Deurne en via www.terranova.be

Meer info:
bij de domeinwachters op T 03 360 52 18.

Websites:
www.provincieantwerpen.be > Kalender Rivierenhof

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 186 gasten en geen leden online