ImageWereldberoemd in Den Haag, regelmatig te beluisteren bij de serieuze muziekprogramma’s op de radio, tv optredens voor VPRO en KRO, gewilde performers op festivals als Oerol en Crossing Border - eigenlijk mag je het een klein wondertje noemen dat Theatertuin Sela het trio Remmelt, Muus & Femke heeft weten te strikken voor een openlucht optreden in Appelscha.
De Haagse singersongwriters worden dan ook wel ‘The best kept secret in the Dutch music scene’ genoemd, vooral gewaardeerd door insiders en vakgenoten. Voor liefhebbers van Americana in ieder geval een buitenkansje om zich een middag te laven aan de typische mengeling van blues, folk en popsongs.Gepassioneerd akoestisch; zo omschrijven Hugo Remmelt, Thijs Muus & Femke Japing zelf hun live optredens. Al hebben zij inmiddels vier cd’s met eigen liedjes achter zich, de band maakt er geen punt van als hun muziek voor de zoveelste keer wordt vergeleken met die van Crosby, Stills, Nash & Young. Ten slotte vinden ze hun inspiratie bij de legendarische band en Neil Young in het bijzonder. Een must do voor Americana fans: harmonieuze samenzang, aanstekelijke gitaarensembles, met daar bovenop de loepzuivere stem van Femke Japing.

17 mei 2009, 14:00 uur: Singersongwriters Hugo Remmelt, Thijs Muus & Femke Japing spelen CSN&Y getinte liedjes, rijk voorzien van vocale harmonieën.

In theatertuin Sela aan De Bult 3 in Appelscha.
Entree € 6,00

Voor meer info zie Sela Tuinen  of 0516 521398.

Zie ook onze andere artikelen over de Sela Tuinen kijk hier!

RSS / Twitter