5 & 6 oktober in De Americahal in Apeldoorn .

Het Evenement voor de zoete hobby & professionele bakker. Hier kunnen taartenbakkers/sters, taartdecorateurs, cupcake diva's, koekjesversierders, suikerkunstenaars en chocoholics hun hart ophalen. De laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van zoete versnaperingen en decoratief gebak voor het brede publiek is hier te vinden.

Workshops

Hier vind u de bedrijven die tijdens Taart&Trends 2012 workshops verzorgen.Inschrijven gaat niet via de organisatie van Taart&Trends, maar rechtstreeks via het workshop bedrijf.

Taart&Trends is niet verantwoordelijk voor de inhoud, het verloop en de tijdsduur van de workshops.

 

"Stapelgekke cupcakes"

door Tijd voor Taart Tijdens deze half uur durende workshop, leren Peronne & Suzanne u van gestapelde cupcakes een leuke kerstboom te maken. Hiervoor wordt gewerkt met de Amerikaanse botercrème.
Deze workshop kost €10 per persoon.

Vrijdag 5 okt & Zaterdag 6 okt: Miniworkshop Uil met decoratief onderbord

door Cake Atelier Je leert tijdens deze 45 min durende workshop een uil te boetseren met marsepein en fondant. We gaan werken met colorshapers en tevens leer je hoe je een onderbord leuk kunt decoreren.

Workshop pinguin & workshop Pooh

door Het bonte taartje
•Tijdens de mini workshop Pinguin gaan we een pinguin boetseeren van fondant.
•Tijdens de mini workshop Pooh gaan we Pooh boetseren van marsepein.

We maken er een leuk tafereeltje van.De workshop is inclusief een onderplaatje en een mooie transparante kokerverpakking voor je creatie.

 

Diverse suikerbloemen en vlinderworkshops

door Suikerkunst Madhuri geeft verschillende miniworkshops. Op haar programma vind u:
De vlinder, Cherry Blossom, Cattleyae Orchidee, Sweet Pea (lathyrus), Lelie der dalen-mini blossom, Marsepein roosjes met blad en Orchidee zonder uitsteker.

 

Vlaaitjes Bakken

door De Bakwinkel U leert tijdens deze workshop 2 echte Limburgse vlaaitjes bakken. U maakt een puddingkruimelvlaai en een rastervlaai met kersen- of abrikozenvulling. U krijgt de recepten en uw eigengemaakte eenpersoonsvlaaitjes mee naar huis.

 

Koekjes decoreren met Royal Icing WensKoekjes

Tijdens deze workshop ga je 6 koekjes decoreren in het thema Herfst/Halloween. Wendy begint eerst met uitleg over het bakken van de koekjes en het maken van de Royal Icing in de juiste consistenties, het allerbelangrijkst bij het decoreren van koekjes! Vervolgens legt Wendy verschillende spuittechnieken uit en dan ga je zelf aan de slag.....

 

 

 

 

Taart&Trends 2012

Taart&Trends, de grootste beurs op het gebied van bakken en gebak decoreren beleeft in 2012 haar 6e editie. Deze publieksbeurs is the place to be voor een ieder die zich bezig houd met decoratieve taarten, cupcakes, cakepops of ander kleingebak decoreren. Maar ook suikerkunst zoals marsepeinvormwerk of suikerbloemen en voor iedereen met een passie voor chocolade.

Wat is er te vinden op Taart&Trends? Diverse stands met benodigdheden, workshops, wedstrijden, look&learn sessies, masterdemo's en een royal icingbootcamp. 24kitchen zal met diverse koks beide dagen aanwezig zijn op de beurs, waaronder Rudolph van Veen.

Nederlands enige gecertificeerde meesterpatissiers Robèrt van Beckhoven en Rudolph van Veen zullen op zaterdag samen dé patisseriedemo van het jaar verzorgen. Bij grote belangstelling zal op vrijdag eventueel nog een sessie ingepland worden. Kijk voor meer informatie op de website.

Robèrt van Beckhoven verzorgt op beide dagen ook een masterdemo i.s.m. ZonderMeer magazine.

Tineke Hendrikse leert deelnemers aan de royal icing bootcamp verschillende technieken om deze uiteindelijk zonder angst rechtstreeks op te taart toe te passen.

Diverse bedrijfjes verzorgen workshops van circa 1 tot 1,5 uur, waar men zelf aan de slag gaat. Voor deze workshops reserveert men via het deelnemende workshop bedrijf. Volg hiervoor de link van het bedrijf op de site.

Om één of meer look&learnsessies, de royal icing bootcamp of de masterdemo's bij te wonen kunnen plaatsen gereserveerd worden via de website www.taartentrends.nl.

 


Foto's zijn gemaakt door Elzina van der Knijff

 

 

Data & openingstijden:


Vrijdag 5 oktober van 11.00 tot 20.00 uur

Zaterdag 6 oktober van 10.00 tot 17.00 uur

Locatie: de Americahal in Apeldoorn

Kaartverkoop:


Entree voorverkoop: € 10,00 via de voorverkoop adressen (excl. evt. verzendkosten)

Aan de kassa van de zaal: € 12,50

Parkeren is gratis.

Voor meer informatie, bezoek onze website: www.taartentrends.nl
of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

RSS / Twitter