Dit weekend zal Restaurant 't Olde Regthuys uit Elburg een wildproeverij verzorgen tijdens de Woon, Wild en Kroonluchtermaand bij Kroonluchteratelier De Rode Hoeve te Oldebroek.
Diverse restaurants zullen op de zaterdagen in oktober hun culinaire kunsten laten zien tijdens de Wildproeverijen van Kroonluchteratelier De Rode Hoeve in Oldebroek. Deze vinden plaats in het kader van de Woon, Wild en Kroonluchtermaand. Deelnemende restaurants zijn De Veldhoeve uit Epe, Amuse uit 't Harde, 't Olde Regthuys uit Elburg en Kaatje bij de Sluis uit Blokzijl.

 Wild decoratie

Kroonluchteratelier De Rode Hoeve wordt gedurende de oktobermaand gedecoreerd met diverse geweien, hertenkoppen en andere aan wild gerelateerde artikelen. Interieuradviesbureau Chandeliers & Decorations heeft alle 7 showruimtes sfeervol ingericht met landelijke meubelen, woonaccessoires, antiek en brocante. Prachtige dierenhuiden fungeren als tapijt en wandbekleding en sieren stijlvolle meubels. Koppen van herten, elanden en antieke uit hout gesneden dierensculpturen geven in combinatie met diverse schilderijen invulling aan het thema wild. Ronduit imponerend zijn de sfeerplaatjes en stillevens die styliste Yvonne Hartong weet te creëren door decoratie artikelen, woonaccessoires en natuurlijke materialen op bijzondere wijze te combineren.
De 800 oude en antieke kroonluchters, die verspreid over alle ruimtes zijn te vinden, zorgen voor een sprookjesachtige aanblik.

Kroonluchteratelier De Rode Hoeve is gelegen in een showtuin van 4500 m2 waarbij in 7 grote en kleine gebouwen de grootste collectie kroonluchters van Europa is te vinden.
Wildproeverijen op alle zaterdagen in oktober
Op alle zaterdagen in oktober vinden tussen 12.30 en 15.00 uur de wildproeverijen plaats. Deze worden afwisselend door verschillende toonaangevende restaurants verzorgd en bestaat uit een aantal heerlijke hapjes welke geserveerd worden met een goed glas wijn.

 

 

 De entree gedurende de Woon, Wild en Kroonluchtermaand bedraagt € 3,50. Dit is inclusief koffie of thee met iets lekkers erbij. Daarnaast kost de deelname aan de Wildproeverij € 16,00. Deelname uitsluitend op basis van reservering. Meer informatie hierover en over de deelnemende restaurants kan men vinden op www.kroonluchtercollectie.nl

Buiten de Kroonluchter Kijkdagen die in de verschillende seizoenen worden gehouden, is Kroonluchteratelier De Rode Hoeve het hele jaar door uitsluitend op afspraak te bezoeken.

 Kroonluchteratelier De Rode Hoeve - Bovenpad 10 - Oldebroek - T: 0525-633110Data Woon, Wild en Kroonluchtermaand

Vr. 8 & za. 9 oktober 10.00 - 17.00
Vr. 15 & za. 16 oktober 10.00 - 17.00
Vr. 22 & za. 23 oktober 10.00 - 17.00
Vr. 29 & za. 30 oktober 10.00 - 17.00 Wildproeverij

Alle zaterdagen in oktober
van 12.30 - 15.00 uur
(vooraf reserveren) Entree € 3,50
Deelname Wildproeverij € 16,00

 

Aanmelden kerstmarkten

Weet u ook een leuke kerstmarkt, geeft dit aan ons door en wij zullen het plaatsen! U kunt hiervoor rechts boven in het scherm daarvoor contact met ons opnemen!

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

kerstmarkt

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 159 gasten en geen leden online