Delft, december 2013

Persbericht, DELFT – Wie Delft op een wel heel bijzondere culinaire manier wil ontdekken, moet beslist meedoen aan de Winter Wonder Wandeling. Het thema is de Delftse Donderslag, de stadsbrand uit 1654 waarbij de bliksem de houten torenspits van de Nieuwe Kerk raakte.

 

Deelnemers van dit unieke culinaire evenement gaan heerlijk eten op vier bijzondere locaties waar anders nooit wordt gedineerd, zoals kerken of musea. Per locatie wordt één gang geserveerd en tussen de gangen door is er op de route volop vermaak. Zangkoren zingen op straat, stadsgidsen vertellen oude en legendarische verhalen en brandende vuurkorven en moderne sfeerverlichting zorgen voor een unieke winterse sfeer. Ook het vervoer tussen de locaties is bijzonder. Deelnemers gaan met paardenkoetsen of varend door de grachten naar de volgende gang.

Voor een indruk van de Winter Wonder Wandeling kijk hieronder!

[youtube:http://in.youtube.com/watch?v=t_1XUm77974&]

De Winter Wonder Wandeling vindt plaats op donderdag 12 december aanstaande. Wees er snel bij, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Vorig jaar werd het evenement het eerst in Delft georganiseerd. De reacties waren lovend.

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 163 gasten en geen leden online