ImageSmaakparade

Over drie weken is het zover, dan vindt de tweede editie van de Smaakparade plaats. Kom op 3, 4 en 5 oktober naar Stadslandgoed de Kemphaan in Almere en geniet van de goede en eerlijke smaak. Wandel langs de verschillende producenten, kijk mee in het Theater van de Smaak of leer iets nieuws in de Workshoptent.

Het programma krijgt steeds meer invulling, de puntjes worden op de i gezet.
Trek uw jas aan en kom naar de Smaakparade voor het grote genieten!
Wat kunt u allemaal op Smaakparade verwachten?

Kookboeken op Smaakparade!
Liefhebbers van kookboeken kunnen een kijkje nemen bij de Kookboekhandel op de Smaakparade. Hier staat eigenaresse Jonah Freud met een ruime hoeveelheid culinaire boeken uit alle delen van de wereld.
Bovendien komen de auteurs zelf ook een kijkje nemen op de Smaakparade. En dat niet alleen. Bezoekers kunnen de auteurs persoonlijk ontmoeten en hun boeken laten signeren!


Chefkok Ben van Beurten
Ook chefkok Ben van Beurten zal zijn opwachting maken in het Theater van de Smaak. Hij heeft zijn ervaring opgedaan bij onder andere de fameuze hotels Krasnapolsky en Pulitzer.
Na zijn vertrek als chefkok van Jamie Olivers restaurant Fifteen in Amsterdam, is Ben van Beurten nu chef culinaire zaken bij The Colour Kitchen. Dit restaurant is een concept waarbij allochtone jongeren een kans krijgen om carrière te maken in de horeca.

Grote Schaal- en Schelpdierenshow
Meesterkok Angelique Smeinck zal op vrijdag, zaterdag en zondag een dynamische voorstelling geven. Tijdens deze voorstelling maken bezoekers kennis met het liefdesleven van krabben, casanova’s, oesters en dansende coquilles. De show staat in het teken van verleiding, kwaliteit en beleving.
Daarnaast staat ook het Luchtballon Restaurant van Angelique Smeinck op de Smaakparade. Tegen een aantrekkelijk bedrag schrijft men zich ter plekke in, de ballon stijgt op en men beleeft een diner tussen de wolken.
De workshoptent wordt gesponsord door Ekoplaza.

Nieuwe deelnemers op de Markt!
Tijdens de Smaakparade zal de markt worden versterkt met de nieuwe deelnemers De Portugees, Natuurlijk Goed en Meleya. De Portugees verkoopt heerlijke Portugese delicatessen, terwijl bezoekers bij Natuurlijk Goed juist terecht kunnen voor streekproducten van eigen bodem. En voor koffie zijn zij bij Meleya aan het juiste adres.

Zie ook onze andere artikelen over de Smaakparade!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 98 gasten en geen leden online