ImageSmaakparade

Aankomende week start de opbouw van de Smaakparade, want volgende week is het al zover! De tweede editie van Smaakparade begint op vrijdag 3 oktober om 12.00 uur! Wist u al dat u als VIP van de Smaakparade kunt genieten? Het Apollo Hotel Almere City heeft hiervoor speciaal het Smaakparade VIP Arrangement samengesteld! Met twee personen geniet u van een overnachting in het hotel met luxe ontbijt en diner en ontvangt u bovendien een jaarabonnement op het culinair magazine Smaakwereld, een fles champagne op de kamer én toegangskaarten voor de Smaakparade cadeau!

Chef The Grand kookt op Smaakparade
De Franse chef Aurelien Poirot zal zaterdag 4 oktober zijn opwachting maken in het Theater van de Smaak. De chefkok van het Amsterdamse Hotel The Grand heeft in zijn loopbaan onder fameuze sterrenchefs als Alain Ducasse en Alain Dutournier ervaring opgedaan. Tijdens de Smaakparade zal hij u verrassen met gegrilde Sint Jakobsschelpen, puree van pompoen met kastanje-selderij mousse en chips van kastanjes. Psst! Wilt u weten wie het Theater van de Smaak komt versterken?

Wie wordt de eerste thuissommelier van het Jaar 2008?
Schrijf u in voor 29 september en word de eerste thuissommelier van het jaar 2008! Vanwege de groeiende belangstelling voor wijn in Nederland organiseert Smaak in samenwerking met Languedoc deze wedstrijd met als thema 'de tijd staat even stil'.

Tijdens de Smaakparade drinken de vijf genomineerden zich naar de finale waar zij strijden om een mooie prijs. Meedoen? Vul de vragenlijst voor maandag 29 september in en ding mee naar de titel 'Thuissommelier van het Jaar 2008'!

Speciaalbieren op Smaakparade
Tijdens de Smaakparade zullen naast het vertouwde Brand bier ook de Brand's Bijzondere Bieren te aanschouwen zijn. De toenemende vraag naar speciaalbieren heeft Brand doen beslissen de Bijzondere Bieren Up, Imperator, Oud Bruin, Lentebock, Dubbelbock en Sylvester weer terug op fles verkrijgbaar te maken. Mis het niet en proef tijdens de Smaakparade de unieke authentieke smaak van deze bieren.

Indiase Kookworkshop
In de workshoptent kunt u aanschuiven bij een heuse Indiase kookworkshop. Onder leiding van de Indiase chefkok Anil Abhimanyu Sharma maakt u kennis met de Indiase keuken. U leert hoe u met specerijen kunt werken om een gezonde en smakelijke Indiase maaltijd op tafel te zetten. Daarnaast vertelt Anil u over Home Cooking, Ayurvedic Cuisine en Bollyfood en leert hij u waarom ‘curry doesn’t exist’.

Bekijk ook onze andere artikelen over de Smaakparade kijk hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 97 gasten en geen leden online