ImagePersbericht:
4 oktober 2008

Een originele kinder-/verjaardagstaart maak je zelf! Weet je niet hoe? Kom naar het taartevenement van Taart&Trends.
Op 25 oktober 2008 zal in Hilversum het evenement Taart&Trends plaatsvinden.
Het thema is dit keer Hollands Glorie. Hobbyisten in “taartdecoreren” kunnen zich tijdens het evenement uitleven met alles op taartgebied. Er zijn taarten, chocolade, suikerwerk & marsepein, cakejes en klein gebak te bewonderen. Al deze lekkernijen zijn prachtig gedecoreerd.
Uiteraard is er ook altijd gelegenheid vele mooie decoraties te proeven. Standhouders verkopen materialen om thuis aan de slag te kunnen met taartdecoraties. Ook worden er op deze dag demonstraties over en workshops in diverse decoratie technieken gegeven. Uiteraard zal de taartenwedstrijd één van de hoogtepunten van deze dag zijn. 

Het evenement zal in 2010 gehouden worden op 8 en 9 oktober 2010 in Hilversum!

 

 

Het 6e evenement van Taart&Trends is dit keer op een nieuwe locatie: Dudok Arena in Hilversum. Door de grootte van deze locatie zal de beurs dit keer een stuk ruimer opgezet zijn dan voorheen. De gangpaden zijn bijvoorbeeld minimaal 3meter breed, er zullen demonstraties op groot scherm te zien zijn en ook het aanbod van workshops is gegroeid. We kunnen maar liefst 1500 bezoekers tegelijkertijd herbergen! Let op! Omdat de hal oorspronkelijk een sporthal is met een zachte vloer, zullen er geen naaldhakken worden geaccepteerd!
Ieder ander schoeisel is geen probleem.Entreekaarten zijn te koop aan de deur of via de voorverkoop adressen die te vinden zijn op de website. Hier vindt u ook alle informatie over de workshops, wedstrijden en andere activiteiten van Taart&Trends.

Voor meer info zie Taart&Trends

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 168 gasten en geen leden online