Geniet van hét culinaire buitenevenement van 2009 waar eerbied voor de goede en eerlijke smaak centraal staat. Optimaal genieten van eten, drinken, natuur, vuur, passie en eerlijke smaak!

Op 18, 19 en 20 september staat Stadslandgoed De Kemphaan in Almere drie dagen lang in het teken van de goede en eerlijke smaak. Producenten met eerbied voor kwaliteit laten bezoekers kennismaken met de mooiste producten van eigen bodem, maar ook smaken van buiten de grenzen komen aan bod.

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem een kijkje in de keuken van topkoks, hoor wie zich Hobbykok van het Jaar 2009 mag noemen en woon de eerste wedstrijd Hobbyommelier van het Jaar bij, bekijk de demonstraties, wandel over de markt en maak kennis met de mooiste producten, proef wijnen, paddestoelen, truffels, ambachtelijk gemaakte paté's, doet een cognac tasting, speciaalbieren en proef de smaak van verschillende landen.

 

 

 

 

 

 

 

Ook kunt u meer leren over het kweken van biologische groenten in de kassen en zal de stadsboerderij zijn deuren openzetten. De kleine levensgenieter vermaakt zich ook uitstekend. Kortom: Proef en geniet van de vele producten die u tegenkomt tijdens het bewandelen van de culinaire route over het terrein.

Kortom: Smaakparade een heerlijke dag uit

 

Voor meer informatie en het programma kijk op Smaakparade

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 81 gasten en geen leden online