Qualis exclusieve wijnen

Welkom in de échte wijnwereld

Ontdek de kwaliteitswijnen van de oude én de nieuwe wijnwerelden. Qualis exclusieve wijnen biedt u het beste wat producenten uit de gehele wereld weten te maken. In elke editie van Qualis Magazine worden de geselecteerde wijnen voor het komende kwartaal gepubliceerd. Zodat u weet wat u kunt verwachten en alvast halsreikend kunt uitzien naar de komende zending. Voor de eerste kwartaalkeuze hebben we maar liefst zes wijnen geselecteerd, zodat u direct kennis kunt maken met een flink aantal toppers uit ons assortiment.

 

De voordelen van deelname aan Qualis exclusieve wijnen
Deelnemers aan Qualis exclusieve wijnen zijn gegarandeerd van de beste wijnen uit alle delen van de wereld. Zij ontvangen elke drie maanden een zending van twaalf flessen en kunnen dus kennis maken met al het moois dat de wijnwereld biedt. De twaalf flessen worden wisselend samengesteld, maar de keuze bestaat te allen tijde uit een mix van rode en witte wijnen. Op verzoek kan deze samenstelling worden aangepast. Zes flessen zijn Italiaans, de resterende zes komen uit alle overige delen van de wereld. De prijzen voor de verzending van deze exclusieve wijnen varieert tussen de € 100,00 en € 200,00 (inclusief verzendkosten). Tegelijk met de flessen ontvangen de deelnemers een uitgebreide omschrijving van de wijnen, inclusief origine, smaaknotities en combinatiemogelijkheden met gerechten. Daarnaast ontvangen de deelnemers ook een aantal recepten voor bijpassende gerechten, samengesteld door de sterrenkoks van Nederland. Zowel wijnbeschrijvingen als recepten kunnen worden gebundeld in een speciale map, zodat op termijn een werkelijk uniek wijnoverzicht én kookboek ontstaat. Qualis exclusieve wijnen organiseert tevens wijn- en spijsproeverijen op diverse locaties in Nederland. Deelnemers kunnen hier tegen gereduceerd tarief aan meedoen.
Aarzel daarom niet en schrijf u zo snel mogelijk in als lid. Zodat uw ontdekkingsreis in de nieuwe wijnwereld direct kan beginnen. Bel 035-647 91 88, email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul onderstaande bon in en sluit u aan bij de meest exclusieve wijnclub van Nederland!

Proef en overtuig u zelf!
Wijn komt pas echt tot zijn recht in combinatie met smakelijke gerechten. Daarom heeft Qualis exclusieve wijnen een drietal bijzondere proeverijen georganiseerd in samenwerking met Restaurant Promers in Naarden-Vesting. Speciaal voor onze kwartaalkeuze heeft topchef Albert Moorlag een aantrekkelijk menu samengesteld.
Graag nodigen we u dan ook uit voor een van deze drie proeverijen. Zodat u zelf overtuigd kunt raken van de kwaliteit van onze wijnen én kunt genieten van de creaties van Albert Moorlag. Uiteraard zijn wijnkenners Jarrod Englefield en Kees Rennen tijdens deze avonden aanwezig om de nodige uitleg te geven. Bovendien zal dottoressa Paola Duso van wijnproducent Beato Bartolomeo tijdens de eerste proeverij op 29 oktober acte de présence geven. Het beloven dus bijzondere bijeenkomsten te worden!

 

 

 

 

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 111 gasten en geen leden online