Op 15, 16 en 17 mei 2010 vindt de eerste koffie- en theebeurs van Nederland plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Op maar liefst 6.000 vierkante meter zal een veelheid aan deelnemers acte de presente geven en hun meest recente noviteiten presenteren op het gebied van koffie en thee. Verder worden er workshops, demonstraties en lezingen van nationale en internationale koffieprofessionals georganiseerd.
De beurs is bedoeld voor zowel consumenten als horeca en bedrijven.

 

 

 

 

 

 

Voor steeds meer mensen nemen koffie en thee tegenwoordig een bijzondere plaats in. Niet alleen drinken mensen graag en vaker koffie en thee, steeds meer durven ze daarbij te kiezen voor kwaliteit. De dranken zijn daarmee voor velen geworden tot een ware beleving. Ondanks de toenemende populariteit van koffie, thee en alles wat daarmee samenhangt, ontbrak het in Nederland nog altijd aan een vak- of consumentenbeurs op dit gebied. Met Beleef Koffie 2010 | Beleef Thee 2010 voorziet organisator Mijn broer & ik BV dan ook in een groeiende behoefte.

 

 

 

 

 

 

 

 

De jaarlijks terugkerende koffie- en theebeurs heeft als doel bezoekers koffie te laten beleven in al zijn facetten. Voelen, ruiken, proeven, beleven, leren en doen zijn de steekwoorden voor Beleef Koffie 2010 | Beleef Thee 2010. Door op het evenement verschillende ruim opgezette areas en pleinen in te richten, wordt tegemoet gekomen aan de specifieke wensen van iedere doelgroep. Zowel consumenten als horeca en bedrijven worden op hun wenken bediend. Met doordachte marketinginspanningen en ludieke acties voorafgaand aan de beurs, wil Beleef Koffie 2010 | Beleef Thee 2010 tijdens de eerste editie 2000 tot 5000 bezoekers per dag trekken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op Beleef Koffie 2010 | Beleef Thee 2010 kunnen bezoekers uitgebreid kennis maken met de laatste nieuwe koffiemachines voor thuis (servings, pads, capsules, volautomaten), bijproducten (servies en opbergsystemen), toonaangevende horecamachines en baristatools (stoomkannen, tampers, afklopbakken en borstels). Verder kunnen zij volop bijzondere koffie- en theesoorten proeven, demonstaties en workshops volgen, zelf koffie branden en kennis maken met de laatste gadgets op koffie- en theegebied.
Voor wie meer inhoudelijke verdieping zoekt worden er lezingen georganiseerd waar nationale en internationale koffie- en thee professionals aan het woord komen. Uiteraard zal ook passend entertainment niet ontbreken tijdens Beleef Koffie 2010 | Beleef Thee 2010.

 

 

Meer informatie over deelname aan de nieuwste koffie- en theebeurs is te vinden op www.beleefkoffie.nl óf www.beleefthee.nl U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de organisator Mijn broer & ik BV via 073 599 4150.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer info zie Beleef Koffie.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter