Op 12 en 13 oktober is Autotron Rosmalen gevuld met vetkuiven, petticoats en jukeboxen

Rosmalen, juli 2013- Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober 2013 vindt in Autotron Rosmalen opnieuw twee dagen lang Rock Around the Jukebox plaats. Herleef de jaren '50, '60 en '70 van de vorige eeuw.

Op deze beurs staat, zoals de naam al zegt, de jukebox centraal. Nostalgische machines zoals Seeburg en Wurlitzer staan op elke hoek van de beurs. Maar ook voor liefhebbers van andere jukebox merken is er van alles te beleven. De ware hobbyist vindt hier ook de juiste onderdelen om de jukebox te restaureren of te repareren.

 

Rock Around the Jukebox is niet alleen bedoeld voor jukebox liefhebbers, want liefhebbers van vetkuiven, petticoats, meubels, grammofoonplanten en authentieke kauwgombalautomaten kijken ook hun ogen uit!

 

Live optredens

Net als bij de voorgaande versies van Rock Around the Jukebox is er tijdens deze beurs veel livemuziek. Zo kunnen bezoekers genieten van 'Of Course', bekend van hun '50 en early '60 Rock & Roll. Verder zijn er optredens van 'Strictley Elvis' met begeleiding door 'Of Course' en 'The Triolettes'. Tenslotte beklimmen ook de beroemde en welbekende Firebirds het podium om een spectaculaire show weg te geven.

 

 

Vrijkaarten voor de Rock Around The Jukebox

Voor inzenders van leuke artikelen over een mooie Jukebox of een Jukebox die gerenoveerd of na een schade weer hersteld is, stellen wij meerdere kaarten beschikbaar voor de Rock Around The Jukebox in Rosmalen. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

Succes,

Redactie Voorplussers

 

 

Openingstijden

Rock around the Jukebox is op zaterdag 12 en zondag 13 oktober 2013 geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 12,50 en kinderen tot 15 jaar mogen gratis naar het evenement.
Kijk voor meer informatie op www.jukeboxfanaat.nl.

 

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 56 gasten en geen leden online