PERSBERICHT
Internationale Zomer Oldtimerbeurs weer terug bij Autotron Rosmalen
Bezoekers kunnen op 17 en 18 augustus 2013 genieten van automobielen, motoren en bromfietsen

Rosmalen, donderdag 8 augustus 2013 - Na een pauze van bijna twee jaar vindt deze zomer bij Autotron Rosmalen wederom de Internationale Zomer Oldtimerbeurs plaats. In het weekend van 17 en 18 augustus staan op het outdoorterrein en in de evenementenhallen van Autotron Rosmalen weer vele tientallen blinkende oldtimers, motoren en bromfietsen. Oude tijden herleven, als de trotse eigenaren van deze automobielen, motoren en bromfietsen de bezoekers laten genieten van al het moois van vroeger.

 

Voor elk wat wils
De Internationale Zomer Oldtimerbeurs is een aanrader voor iedereen. Voor bezitters van een oldtimer is het de uitgelezen kans om met anderen ervaringen en kennis uit te wisselen. Voor de liefhebbers van deze automobielen, motoren en bromfietsen is het een mogelijkheid om gewoon een paar uurtjes onbezorgd te genieten. Natuurlijk kunnen bezoekers tijdens deze beurs ook weer op koopjesjacht. "Bent u bijvoorbeeld nog op zoek naar originele handleidingen, koplampen of een snelheidsmeter voor uw eigen oldtimer of klassieker? Dan zijn die misschien wel voor een prikkie te koop op een van de vele stands. Of zoekt u een compleet exemplaar volledig gerestaureerd of met nog de nodige uurtjes werk? Deze oldtimerbeurs heeft het allemaal," aldus Theo van Delft, een van de organisatoren van de Internationale Zomer Oldtimerbeurs.

 

Ook diverse merkenclubs hebben hun deelname aan deze beurs reeds aangekondigd.


Vrijkaarten voor Oldtimerbeurs

Voor inzenders van leuke artikelen over een mooie motor of auto die gerenoveerd of na een schade weer hersteld is of een beschrijving van een leuke motortrip, stellen wij meerdere kaarten beschikbaar voor de Oldtimerbeurs in Rosmalen. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

 

Openingstijden

De beurs is zaterdag 17 en zondag 18 augustus 2013 geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
De entree bedraagt € 12,50 euro per persoon en kinderen onder de 15 mogen, onder begeleiding, gratis naar binnen.
Voor meer info zie www.oldtimerbeurs.net .

 

 

 

 

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 77 gasten en geen leden online