PERSBERICHT

HONDERDEN PORSCHES TIJDENS PORSCHE FEST OP 7 EN 8 SEPTEMBER IN AUTOTRON ROSMALEN


Porsche evenement voor jong én oud!

 

Autotron, dinsdag 20 augustus 2013 - Op 7 en 8 september 2013 vindt de eerste editie van Porsche Fest plaats bij Autotron Rosmalen. De aanleiding voor dit evenement is het 50-jarig bestaan van de Porsche 911. Dit weekend kunnen jonge én oude bezoekers deelnemen aan tal van activiteiten.

Naast het bewonderen van vele Porsches kunnen kinderen spelen op enorme luchtkussens en volwassenen kunnen de excentrieke Porsche-verzamelaar Magnus Walker ontmoeten.

"Porsche Fest wordt een prachtig eerbetoon aan het 50-jarig jubileum van de Porsche 911, die in deze halve eeuw is uitgegroeid tot een icoon in de autowereld," vertelt organisator Jan Blijenberg. "Maar het evenement is veel meer dan dat. Naast auto's zijn er ook onderdelen, specialisten, workshops, filmvertoningen en speelmogelijkheden voor de allerjongsten."

Druk programma

Natuurlijk draait het evenement om het merk Porsche. Bezoekers kunnen dan ook genieten van klassiekers, zoals de Porsche 356 en de vroege 911, maar ook de allernieuwste modellen, waaronder de Porsche Panamera en de Porsche Cayenne. Maar het evenement biedt gedurende het weekend ook diverse workshops, een bioscoopzaal met diverse films, waaronder Porsche Saga, Mille Miglia en Urban Outlaw en de presentatie van het boek Baas van de Snelweg. De boekpresentatie vindt op zaterdag 7 september plaats om 14.00 uur op de stand van de Politie Porsches. Tot slot kunnen bezoekers ook kennis maken met Magnus Walker, een excentrieke Porsche verzamelaar.

Voor de kinderen zijn er diverse springkussens en is er een verkeersplein ingericht.

Vrijkaarten voor de Porche Fest

Voor inzenders van leuke artikelen over een mooie Porsche die gerenoveerd of na een schade weer hersteld is of een beschrijving van een leuke tourtocht, stellen wij meerdere kaarten beschikbaar voor de Porsche Fest in Rosmalen. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

Rijvaardigheidstraining

Naast Autotron Rosmalen ligt het Safety Experience Center met een eigen circuit. Hier kunnen bezoekers een cursus volgen om hun rijvaardigheid te verbeteren. Bezoekers wordt geadviseerd vooraf op de website van Porsche Fest te reserveren.

Concours d'Elegance

Natuurlijk ontbreekt een Concours d'Elégance niet tijdens het Porsche Fest. Uit alle aanwezige Porsches wordt er één tot de mooiste van het evenement gekroond. Ter ere van het jubileum van de Porsche 911 worden alleen Porsche 911 modellen beoordeeld. De jurering is in handen van Jan Augustijn van Augustijn Taxaties, Piet Kort, voormalig directeur van Louwman Museum en Piet Kraan, Porsche specialist. De auto's worden op hun algemene staat beoordeeld. De winnaar krijgt onder andere vier nieuwe Vredestein banden.

Datum
07 t/m 08 September 2013

Openingstijden

Beide dagen: 10.00-17.00 uur

Locatie

Autotron Rosmalen

Prijzen

- € 15,00
- Kinderen t/m 2 jaar: gratis

Genre

Publieksbeurs

Meer informatie en tickets

Voor meer informatie over Porsche Fest of het Concour d'Elegance en voor entreetickets kunnen geïnteresseerden kijken op https://www.autotron.nl/.

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 162 gasten en geen leden online