Tijdens het Crea Weekend in Rijswijk op 12,13,14 september kunt u vele inspiraties opdoen op creatief gebied. Tijdens deze driedaagse beurs zijn vele verschillende standhouders aanwezig om u kennis te laten maken met de vele hobby's.

Workshops en demonstraties

 

Tijdens het Crea Weekend kunt u, naast het afstruinen van de diverse stands, ook zelf aan de slag! Standhouders bieden workshops aan en u kunt demonstraties van de nieuwste producten bijwonen.

Schuif bijvoorbeeld aan bij Sieraden enzo en ga aan de slag met het haken van een telefoon hoesje.
Of maak bloemen van koud porselein bij de stand van Gerrie Lalau. Happy Scrapy biedt een workshop aan met foamklei, mevrouw de Rooij leert hoe u een ketting kunt maken met fietsbanden en voor het maken van een prachtige raamhanger kunt u terecht bij De Kettingkast. Daarnaast is het mogelijk om kaarten te maken bij Hobbyhof of kaarten te stampelen bij Ludiec. Kortom er is genoeg te doen en te leren.

Naast de workshops en demonstraties is er ook veel te zien en er kunnen uiteraard hobbymaterialen aangeschaft worden voor bijvoorbeeld scrapbooken, decopatch, kaarten maken, sieraden en wol & handwerk. Maar ook zelfgemaakte producten van hobbyisten en accessoires, zoals tassen en sjaals, zijn verkrijgbaar op deze beurs.

HobbyHandig plein

Dit weekend zal er weer een hobbyhandig plein aanwezig zijn. In samenwerking met de makers van het tijdschrift HobbyHandig wordt dit plein ingericht in de beurshal.

De volgende workshops zijn te volgen op het plein

Workshop met 'Te Gekke' Krijtjes – op vrijdag
Stencil graffiti workshop - op zaterdag
Workshop met Stampin' Up! Producten – op vrijdag, zaterdag en zondag
Kaarten maken - op vrijdag, zaterdag en zondag

Voor kinderen

Ook kinderen kunnen tijdens het Crea Weekend hun creatieve kwaliteiten uiten. Schuif aan in het kinderhoekje om beeldjes te 'pimpen', ga langs bij de stand van Pelusas waar kinderen vanaf 9 jaar potten kunnen versieren of volg de kinderworkshop armband rijgen met Pandora stijl kralen bij de stand van Hodeka.

Voor twee euro kassakorting kijk hier

 

 

 

 

 

 

Actie voor vrijkaarten

De Broodfabriek stelt acht vrijkaarten beschikbaar voor de volgende actie..........

Voor inzenders van leuke artikelen over hun mooie hobby, heeft VoorPlussers meerdere kaarten beschikbaar voor de Crea Weekend. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

Veel succes,
Redactie VoorPlussers

Algemene informatie

Datum: 12,13,14 september
Locatie: De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk.
Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur
Entreeprijzen: Volwassenen € 8,00, kinderen 7 t/m 12 jaar € 3,00, kinderen t/m 6 jaar gratis
Bereikbaarheid: Met de auto: A4 afrit 'Plaspoelpolder'. Diverse gratis parkeerplaatsen in de omgeving.
Met het openbaar vervoer: Tram 17 stopt vlak bij de hoofdingang, halte Volmerlaan (vanuit beide kanten). Bus 130 stopt voor de deur.
Meer informatie: Voor meer informatie zie www.creaweekend.nl of bel 070-3075900.

 

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 154 gasten en geen leden online