Breiend en hakend ontwerpersduo opent beurs en presenteert nieuw boek
Arne Nerjordet uit Noorwegen en Carlos Zachrison uit Zweden, beter bekend als Arne & Carlos, openen op woensdag 30 oktober hobbybeurs KreaDoe. Het breiend en hakend ontwerpersduo is inmiddels razend populair onder hobbyisten in Nederland en buitenland. Na hun eerste boek 'Julekuler'- Kerstballen breien, volgden de boeken 'Paske hele aret' - Arne & Carlos breien op hun paasbest, 'Strikkedukker' - Poppen breien.

Hun laatste boek was 'Handenarbeit fra hagen' - Arne & Carlos Breien de bloemetjes buiten. Op KreaDoe presenteren zij hun nieuwste boek: Nynorsk strikking oftewel Noors breien met Arne & Carlos.

Ontmoet Arne & Carlos in Oslo

Woensdag 30 oktober openen Arne & Carlos rond 10.00 uur hobbybeurs KreaDoe. Bezoekers kunnen daarna met hen kennis maken en vragen stellen over breien, haken en handwerken. Het duo presenteert hun nieuwste boek 'Noors breien met Arne & Carlos'. En voor de echte fans hebben ze nog een verrassing in petto. Iedereen die namelijk vooraf online een kaartje koopt voor KreaDoe, maakt kans op een meet & greet met Arne & Carlos in Oslo.

[youtube:http://in.youtube.com/watch?v=hXGSxide2P0&]

Hedendaagse draai aan Noorse breitraditie

Arne & Carlos zijn modeontwerpers. In Nederland zijn ze vooral bekend geworden met hun boek Kerstballen breien, in het Noors 'Julekuler'. Het tweetal put uit de rijke Noorse breitraditie en geeft een geslaagde hedendaagse draai aan klassieke technieken. Hun enthousiasme is zeer aanstekelijk en hun boeken inspirerend en origineel. De thuisbasis van Arne & Carlos is een in onbruik geraakt station, 190 kilometer ten noorden van Oslo in het Valdres gebied van Noorwegen.

 

Actie van VoorPlussers

Maak kans op twee vrijkaarten!

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee gratis kaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de KreaDoe Beurs met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's.
Veel succes,
Redactie VoorPlussers

Over de beurs

KreaDoe is de meest veelzijdige en grootste hobbybeurs van Nederland. Het is de plek voor tientallen hobby's zoals taarten en cupcakes maken, interieurdecoratie, bloemschikken zelfmaakmode, breien, haken, sieraden maken, scrapbooking, tekenen, schilderen, quilten, borduren en nog veel meer. Bezoekers kunnen shoppen, inspiratie opdoen of aan de slag gaan tijdens een van de vele workshops. Meer informatie is te vinden via www.kreadoe.nl.

Openingstijden

KreaDoe 2013 is van woensdag 30 oktober t/m zondag 3 november 2013 in Jaarbeurs Utrecht.

De beurs is dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur en vindt plaats in Hal 7 en 8.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 177 gasten en geen leden online