Tijdens het Crea Weekend in Rijswijk op 12, 13 en 14 september is veel inspiratie op te doen op creatief gebied. Tijdens deze driedaagse beurs zijn verschillende bedrijven aanwezig die bezoekers kennis laten maken met diverse creatieve hobby's.

Hobby's zoals scrapbooken, decopatch, sieraden maken, breien, handwerken, mozaïeken, tekenen en schilderen zijn allemaal vertegenwoordigd op het Crea Weekend. Steeds zijn er nieuwe producten beschikbaar waarmee hobbyisten aan de slag kunnen. Ook zijn er zelfgemaakte artikelen verkrijgbaar zoals accessoires, tassen, houtwerk en zeepkettingen. Naast het aanschaffen van hobbymaterialen en leuke zelfgemaakte spullen, is er ook genoeg te doen, te zien en te leren.

 

Verspreid over de ruim 200 stands zijn diverse workshops te volgen. Denk aan een telefoon hoesje haken, bloemen maken van koud porselein, een ketting maken met fietsbanden, aan de slag met foamklei of een leuke raamhanger maken.

Ook op het HobbyHandig plein zijn workshops te volgen en demonstraties bij te wonen. Deze editie wordt er een graffiti workshop gegeven en kunnen bezoekers cupcakes decoreren. Dat is leuk thuis komen met een prachtig kunstwerk of een zelfgemaakte lekkernij als aandenken aan een gezellig dag op het Crea Weekend.

 

Actie voor vrijkaarten

De Broodfabriek stelt acht vrijkaarten beschikbaar voor de volgende actie..........

Voor inzenders van leuke artikelen over hun mooie hobby, heeft VoorPlussers meerdere kaarten beschikbaar voor de Crea Weekend. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

Veel succes,
Redactie VoorPlussers

 

 

 

Korting

Op www.creaweekend.nl kunnen bezoekers tot circa 24 uur voor aanvang van de eerste beursdag entreekaarten kopen met korting. In de rij staan bij de kassa is dan niet meer nodig. Tevens is op deze site een beursarrangement te verkrijgen.

Algemene informatie

12, 13 & 14 september 2014 in De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk (ZH).
Geopend van 10.00 – 17.00 uur.
Entree volwassenen € 8,-, kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3,- en kinderen t/m 6 jaar: GRATIS.
De Broodfabriek is zowel met auto als met openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Er zijn diverse gratis parkeerplaatsen in de omgeving.
Kijk op www.creaweekend.nl voor meer informatie of bel 070-3075900.

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 33 gasten en geen leden online