Alle woonwensen onder één dak bij Woonbeurs Amsterdam

Hoofddorp, 29 augustus 2013 - Persoonlijke stylingadviezen. Slimme tips voor duurzaam wonen. Presentaties van passievolle woonkenners. De creatieve Nederlandse ontwerpers. En natuurlijk al het nieuwste van het nieuwste op woongebied - je vindt het allemaal op de Woonbeurs Amsterdam. Het grootste woonevent van Nederland opent dit jaar de deuren van de RAI van 1 t/m 6 oktober.

 

Als bezoeker kun je er volop inspiratie opdoen in unieke en levensgrote woonhuizen van Nederlands bekendste woonbladen, zoals vtwonen en Eigen Huis & Interieur. Bekijk de nieuwste woonproducten in alle woonstijlen. En je kunt natuurlijk aanschuiven bij presentaties van bekende ontwerpers.

NIEUW! Bouw & Verbouwdistrict

De bezoekers konden vorig jaar hun woonwens kenbaar maken en uit dit onderzoek onder 10.000 bezoekers is gebleken dat de grootste woonwens een nieuwe (woon)keuken is. Op nummer 2 staat de badkamer. Ook het veranderen van de slaapkamer, een metamorfose, nieuw interieur en het verbouwen staan hoog op de lijst. Meer dan ooit zijn Nederlanders bezig met het verbouwen of veranderen van hun huidige woning. Tijdens Woonbeurs Amsterdam zijn alle woonwensen onder 1 dak terug te vinden.

NIEUW! Home Fashion District

In het Home Fashion District raak je geïnspireerd op het gebied van woonstoffering met de mooiste collecties behang, stof, verf, vloer- , wand- en raambekleding.

NIEUW! Keukengeheimen

De ultieme woonwens van de Nederlander: een nieuwe keuken. Een authentieke keuken of juist heel modern - hier kun je kiezen uit alle stijlen en krijg je gericht advies.

NIEUW! Lang Leve Je Huis

Dit jaar wordt een nieuw platform gelanceerd: Lang Leve Je Huis. Wil je ook duurzaam met je woning aan de slag? Kom kijken in een levensgroot en natuurlijk duurzaam gebouwd huis en je krijgt alle informatie.

NIEUW! Woonbeurswebwinkel

De meeste producten op de Woonbeurs Amsterdam zijn ook te zien en te bestellen op woonbeurswebwinkel.nl. Het hele jaar door! De webwinkel is geopend vanaf 1 oktober. Met de toegangskaart van de Woonbeurs krijgen bezoekers 10 euro korting in de periode 1 t/m 31 oktober 2013.

Persoonlijk advies

Voor professioneel stylingadvies van een architect kan er een moment worden gereserveerd met een specialist op het Woonbeurs Amsterdam Adviesplein. Een adviesplek is te reserveren op www.woonbeurs.nl.

Dutch Design District

Nederlands mooiste meubelmerken presenteren zich in het Dutch Design District. Linteloo, Gelderland, Castelijn en vele andere experts tonen hier hun nieuwste meubelen.

Design City

Waan jezelf even helemaal in een andere wereld. Stap binnen in Design City en zie hoe creatief de jonge Nederlandse ontwerpers zijn.

Actie van VoorPlussers voor gratis kaarten voor de Woonbeurs!

Voor enkele inzenders van leuke artikelen over een verbouwing van een badkamer, w.c. ruimte, zolder of een nieuwe inrichting, stellen wij enkele vrijkaarten beschikbaar voor de Woonbeurs. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijs! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

Succes, Redactie VoorPlussers

Woonbeurs Woontheater

Inspiratie, emotie, het ultieme woongevoel – daarvoor moet je in het Woontheater zijn. Ontwerpers, trendwatchers en andere passievolle woonkenners vertellen hun verhaal. Het programma is op www.woonbeurs.nl te zien.

Openingstijden Woonbeurs Amsterdam 2013

In 2013 vindt de Woonbeurs Amsterdam plaats van dinsdag 1 t/m zondag 6 oktober 2013.
Alle dagen geopend van 10.00 – 18.00 uur
Avondopening op donderdag en vrijdag tot 21.00 uur

Locatie

Amsterdam RAI, Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam

 

 

VOORVERKOOP SNEL & VOORDELIG

Als u vóór de beurs toegangskaarten koopt krijgt u korting.
U betaalt dan €15,- (excl. €2,- servicekosten per bestelling) voor een kaart, exclusief servicekosten. Bij vertrek van de beurs ontvangt u bij inlevering van uw e-ticket een actueel woonblad naar keuze cadeau. Maar er is meer voordeel: als u online uw kaarten koopt én uw gegevens achter laat, krijgt u van ons een waardebon van €10,-. Die kunt u besteden op woonbeurswebwinkel.nl. 3x leuk dus.

Klik hier om uw kaarten met korting direct te bestellen

De voorverkoop loopt tot en met 30 september, daarna betaalt u €19,-.
Kinderen tot 12 jaar betalen €7,- en kinderen t|m 3 jaar kunnen gratis naar binnen.

Een ander voordeel van nu alvast kaarten bestellen is dat u straks niet lang in de rij hoeft te staan bij de registratiebalie, omdat u zich hier direct kunt registreren.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 124 gasten en geen leden online