Persbericht, 16 september 2013
Gek op motorrijden en dol op elkaar, dus de hoogste tijd voor een 'jawoord' in motorstijl op de BikerWedding van MOTORbeurs Utrecht 2014. Alle officiële vergunningen zijn binnen voor deze feestelijke trouwerij: een regelrechte primeur voor de beurs die komend jaar de dertigste editie viert. Een ambtenaar van de burgerlijke stand van Utrecht zal het huwelijk bezegelen. De BikerWedding is het hoogtepunt van de opening van MOTORbeurs Utrecht op donderdag 20 februari.

 

Verliefde stellen die elkaar op deze gedroomde locatie trouw willen beloven, kunnen zich tot en met 29 september aanmelden via een formulier op de beurssite. Na het sluiten van de inschrijving heeft het Nederlandse motorpubliek twee weken de tijd om te stemmen op favoriete kandidaten.
Een jury voert gesprekken met drie genomineerde stellen en kiest de gelukkigen die te midden van blinkend chroom, rubber en een enthousiast motorbeurspubliek het boterbriefje en een passend pakket prachtige motorcadeaus krijgen uitgereikt. Een bruisend begin voor een kersvers motorechtpaar bij de start van het nieuwe motorseizoen. De data van MOTORbeurs Utrecht zijn van donderdag 20 februari tot en met zondag 23 februari 2014.

Vrijkaarten voor de Motorbeurs 2014

Voor inzenders van leuke artikelen over een mooie motor die gerenoveerd of na een schade weer hersteld is of een beschrijving van een leuke motortrip, stellen wij meerdere kaarten beschikbaar voor de Motorbeurs in Utrecht. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 138 gasten en geen leden online