PERSBERICHT
RIJSWIJK, 20 september 2013

HEALINGDEMONTRATIES, MINDFULNESS EN MEDITAITE OP PARANORMAAL ALTERNATIEF

Live Healingdemonstratie van Kathleen Milner

 

Tijden de tweedaagse beurs het Paranormaal Alternatief op 28 & 29 september in De Broodfabriek in Rijswijk, geeft Kathleen Milner een healingdemonstratie. Kathleen Ann Milner is de grondlegster van het Tera Mai Healingsysteem.

Zij werd geboren met helende en paranormale gaven. Na twee auto ongelukken kwam haar leven tot stilstand, waarna zij haar helende gaven herontdekte en haar leven aan het helen wijdde. Zij gelooft dat alle heling van God komt en dat de engelen en hogere wezens met de energie die zij channelt samenwerken om wonderbaarlijke genezingen te kunnen realiseren. De demonstratie is op beide dagen bij te wonen van 11.30 – 12.30 op het podium in de beurshal.


Bereik meer door The Law of Attraction, mindset, mindfulness of... door meditatie

Er zijn diverse technieken ontwikkeld die ons helpen onze dromen te verwezenlijken. "The Law of Attraction" is de wet, die laat zien dat alles mogelijk is, waarbij niets ver gezocht is. Ook de lezing "Droom je Leiderschap (Mindset)" helpt hierbij, hoe kan het dat je bepaalde wensen hebt, maar deze maar niet lijkt te kunnen behalen? Maak kennis met het eigen bewustzijn, spiritualiteit, energie en creativiteit en de invloed op de eigen gezondheid tijdens de lezing "Ontdek je eigen kracht door Mindfulness". Een manier om de lichamelijke gezondheid te bevorderen is meditatie, omdat het spanningen helpt verminderen en stressverschijnselen doet verdwijnen. De lezing "Openbare Meditatie" geeft hier meer duidelijkheid over.

Paranormale waarnemingen

Tijdens lezingen en consulten vinden er op verschillende manieren paranormale waarnemingen plaats. Bekende paragnosten zoals Evelien Foks, Gerard Heutink, Bert Back en Freddy Kaak zijn aanwezig en geven lezingen en consulten. Diverse waarnemingen vinden plaats aan de hand van voorwerpen, iriscopie (het lezen van de iris), handlezen, kaartleggingen, pendelen en nog veel meer.


De beurs

De spirituele beurs Paranormaal Alternatief, biedt iedereen een complete dag uit. Ruim 200 standhouders vullen de hal met paranormale en spirituele producten en consulten. Ook is er gelegenheid om kennis te maken met de spirituele wereld door mee te doen aan interactieve workshops of door lezingen bij te wonen. Alle lezingen en workshops die op het programma staan zijn gratis bij te wonen.


Algemene informatie

28 & 29 september 2013 in De Broodfabriek,
Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk.
Geopend van 10.00 – 17.00 uur.
Entree volwassenen € 8,-, kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3,- en kinderen t/m 6 jaar: gratis.
Kijk op www.paranormaalalternatief.nl voor meer informatie of bel 070-3075900.

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 91 gasten en geen leden online