Korting door nauwe samenwerking VNU Exhibitions en NS

Beursorganisator VNU Exhibitions Europe en NS maken het dankzij nauwe samenwerking heel aantrekkelijk om per trein naar Utrecht te reizen. Bezoekers van consumenten evenementen georganiseerd door VNU Exhibitions in de Jaarbeurs Utrecht kunnen gebruik maken van een speciale kortingsactie. In de Spoordeelwinkel op www.spoordeelwinkel.nl zijn combitickets voor evenementen te koop waarmee bezoekers profiteren van voordelige trein + toegang. De trein is het duurzame vervoermiddel naar de Jaarbeurs Utrecht, op slechts 5 minuten loopafstand van Utrecht Centraal.

 

De kortingsactie geldt voor Bike MOTION Benelux (11 t/m 13 oktober 2013), KreaDoe (30 oktober t/m 3 november 2013), Vakantiebeurs (15 januari t/m 19 januari 2014) en MOTORbeurs Utrecht (20 februari t/m 23 februari 2014). Het combiticket is geldig als 2e klas retour van elk station in Nederland naar Utrecht Centraal. Voor Bike MOTION Benelux is dit al mogelijk. KreaDoe gaat online op 1 oktober, Vakantiebeurs medio december en MOTORbeurs Utrecht vanaf medio januari.

 alt

 

Voor gratis kaarten voor deze evenementen kijk bij onze artikelen!

 

De totaalprijs, beurstoegang inclusief dagretour, voor Bike MOTION Benelux is € 26, voor KreaDoe € 27, voor Vakantiebeurs € 29 en voor MOTORbeurs Utrecht ook € 29.

Met het combiticket besparen bezoekers ook tijd bij de entree: zo hebben zij alle gelegenheid om te speuren naar het leukste aanbod, de nieuwste innovaties en de aanbiedingen op vier inspirerende consumenten evenementen. Tegen een meerprijs kan ook eerste klas worden gereisd.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 41 gasten en geen leden online