Kerst vier je met gezelligheid!

van za. 7 t/m do. 26 december 2013
De Orchideeën Hoeve in kerstsfeer en meer!

Winterse gezelligheid in tropische oorden; tijdens het kerstevenement van 7 t/m 26 december vind u bij ons alles wat een kersthart maar wensen kan. Van de gezellige kerstmarkt met live muziek tot heerlijke gerechten en lekkere glühwein en dat allemaal in een sfeervol Tiroler decor!

 

Kerst vier je sfeervol

De traditionele Hollandse kerstmarkt is vernieuwd en wordt sfeervoller dan ooit. Door de nieuwe opzet ontstaat er een vrijmarkt-achtige gezelligheid met veel streek- en handgemaakte producten. Tijdens de kaarsjesavonden zijn er swingende kerstkoren en in de weekeinden zijn er diverse liveoptredens die het kerstgevoel compleet maken.

Kerst vier je met verwondering

Neem ook eens een kijkje in onze tuinen. Achter het toegangshek ligt een waar kerstparadijs; alle tropische hutjes en bruggetjes zijn prachtig verlicht. Speciaal voor kerst is er een route door de tuinen aangelegd langs miljoenen jaren oude bergkristallen, mineralen, versteend hout en fossielen. Het is bijzonder om te zien hoe de natuur en de tijd van ieder object een uniek natuurverschijnsel heeft gemaakt.

Tijdens de kaarsjesavonden wordt de route prachtig verlicht door duizenden kaarsen en lantaarns en zijn de watervallen in de vlindertuin en Lorituin sfeervol verlicht. De fonteinen en de nieuwe amazonevijver zijn, naast de bergkristallen, de pareltjes van de dag- en nachtbeleving.

Kerst vier je met orchideeën

De Orchideeën Hoeve is bekend geworden door de orchideeën, die bekend staan om hun lange houdbaarheid. Ook dit jaar staan we weer op scherp en bieden een ruim assortiment klassiek, modern en hip kerstbloemwerk aan om de kerstsfeer in huis compleet te maken. U kunt achter de schermen zien hoe de verse bloemen groeien en bloeien en u kunt een kijkje nemen bij ons team in actie. Zij werken met man en macht om voldoende voorraad te maken, bestaande uit duizenden kerstcreaties.

Kerst vier je met veel plezier

Voor kinderen is kerst in de tropen meer dan gezelligheid en sfeer. De jungletuinen zijn een blijvende uitdaging, waar je van alles kunt beleven. Naast het voeren van de Lori's en de schilpadden is er de nieuwe amazonevijver. Met een beetje geluk voer je zelf de één meter lange tijgermeerval of één van de andere riviermonsters... maar geen zorgen, aan de hand van de junglespeurtocht kom je overal langs en mis je niets! Ook kom je vanzelf bij het Mangrovebos speelparadijs; een waterrijke speeltuin waar je heerlijk kunt ravotten.

 

Actie van VoorPlussers

Maak kans op twee vrijkaarten!

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee gratis kaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de Kerstmarkt van de Orchideeën Hoeve met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen van dit evenement aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's.


Veel succes,
Redactie VoorPlussers

Bezoek en extra's

Uniek: route langs oude bergkristallen, mineralen, versteend hout en fossielen van 7 t/m 31 december.
Workshop 'Bloemwerk met kerstspirit': di. 10, do. 12, za. 14, di. 17, wo. 18,
do. 19, vr. 20 en za. 21 december.
Kerstmarkt: van za. 7 t/m zo. 22 december.
Kaarsjesavonden en kerstkoren: do. 12, vr. 13, za. 14, vr. 20 en
za. 21 december. Tijdens de kaarsjesavonden steken wij om 17.00 uur de kaarsjes en lantaarns aan en zijn wij geopend tot 21.00 uur. Een entreebewijs voor de kaarsjesavonden kost € 2,50 per persoon. Op vertoon van een geldig dagentreebewijs kunt u de kaarsjesavonden gratis bezoeken, twee voor de prijs van één!
Live muziek: za. 7, zo. 8, za. 14, zo. 15, za. 21, zo. 22 en do. 26 december.
Kerstbrunch: do. 26 december

Kerst vieren in de Orchideeën Hoeve,
een belevenis voor groot en klein!

Voor meer info kijk hier!

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 32 gasten en geen leden online