Overdekt kerst shoppen in Ahoy Rotterdam

 

Geen last van de kou, sneeuw of regen, zorgeloos kerst shoppen en je voorbereiden op de aankomende kerst of winter. Op de Winter- Fair in Ahoy Rotterdam gebeurd het allemaal. Wie opzoek is naar een perfect kerstcadeau of opzoek is naar een warme winterjas is bij de Winter- Fair aan het juiste adres.

Maar ook wie inspiratie op wil doen voor woonaccessoires of wil genieten van een heleboel lifestyle en entertainment zit hier goed! Van 6 december tot en met 9 december geniet zowel jong als oud van gezellige stands,proeverijen, modeshows, workshops, spetterende optredens en nog veel meer! Laat je inspireren door specialisten of kom in de stemming voor de feestdagen in het winter wonderlandschap.


Haartrends 2014

Welke kleuren zijn hip voor 2014?
Is de trend kort of lang, stijl of krullen?

Iedere dag zijn er diverse modeshows

Vrijdag 6 December
14.00 uur Van Leersum Mode
15.00 uur CoCo Fashion
Zaterdag 7 t/m zondag 9 december
13.00 uur Van Leersum Mode
14.00 uur CoCo Fashion

Er komen nog 2 extra shows van andere modehuizen bij.
Op de Winter- Fair weten ze wel wat de trends voor 2014 zijn, laat je informeren bij één van de kappers zodat je zeker weet dat jij er goed bij loopt komend jaar!


Workshops

Informatie volgt nog!

Impressie

[youtube:http://in.youtube.com/watch?v=5qajD8yP7Jk&]

OPENINGSTIJDEN & ENTREE 2013

Openingstijden

Vrijdag 6 december t/m maandag 9 december 2013 van 10.00 tot 17.30

Actie van VoorPlussers

Maak kans op twee vrijkaarten!

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee gratis kaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de KreaDoe Beurs met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's.
Veel succes,
Redactie VoorPlussers

Entree tickets

Kaarten zijn via de site te bestellen voor volwassenen a € 10,00 per kaart of aan de kassa van Ahoy voor €13,50
Kinderkaarten voor kinderen van 7 t/m 12 zijn via de site te bestellen voor €7 en online verkrijgbaar, tot 7 jaar is gratis.

Parkeren

Wij raden u aan zo veel mogelijk met openbaar vervoer te komen. Metro zuidplein stopt recht voor de deur van Ahoy. U kunt parkeren op de parking van Ahoy a € 12,50 of bij parking Slinge (eerste 24 uur gratis en ca 10 a 15 minuten loopafstand van Ahoy of 1 metrohalte)

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 73 gasten en geen leden online