Persbericht

Op 22, 23 en 24 november 2013 vindt de kerst editie van het Crea Weekend plaats in De Broodfabriek te Rijswijk. Tijdens deze editie zijn de hobbyproducten en workshops aangepast op de aankomende kerstdagen.

Het Crea Weekend biedt inspiratie en allerlei materialen waarmee bezoekers tijdens deze donkere en koude dagen thuis aan de slag kunnen gaan.

Op de beurs zijn materialen te vinden voor hobby's zoals breien, haken, mozaïeken, cupcakes decoreren en sieraden- en kerstkaarten maken.

Bezoekers kunnen ook deelnemen aan diverse (kerst)workshops en demonstraties, zoals het maken van een elfje op een kerstbal, een kerst cupcake van koud porselein, kerstkaarten, sieraden met aluminium wire of met Friendly Plastic, kersthanger, kerstversiering of een kerstboom van schuim foam. De beurs is ook geschikt voor kinderen. Zij kunnen workshops volgen bij verschillende stands en in het speciaal ingerichte Kinderhoekje.

 

Actie voor vrijkaarten

De Broodfabriek stelt acht vrijkaarten beschikbaar voor de volgende actie..........

Voor inzenders van leuke artikelen over hun mooie hobby, heeft VoorPlussers meerdere kaarten beschikbaar voor de Crea Weekend. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

Veel succes,
Redactie VoorPlussers

 

Algemene informatie

13, 14 & 15 september 2013 in De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk (ZH).
Geopend van 10.00 – 17.00 uur.
Entree volwassenen € 8,-, kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3,- en kinderen t/m 6 jaar: GRATIS.
De Broodfabriek is zowel met auto als met openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Er zijn diverse gratis parkeerplaatsen in de omgeving.
Kijk op www.creaweekend.nl voor meer informatie of bel 070-3075900.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 22 gasten en geen leden online