fotowedstrijd Fiets en WandelbeursPersbericht, 14 januari 2014

'Water' is het thema van de fotowedstrijd van de tiende Fiets en Wandelbeurs. Tot en met 2 februari 2014 kan iedereen zijn of haar ultieme foto insturen die dit onderwerp het best in beeld brengt.

 

Water fascineert en brengt leven. Een verfrissend buitje doet een woestijn in een paar uur opbloeien. Maar te veel nattigheid zorgt ook voor fietsers- en wandelaarsleed. Van het waden in koude rivieren tot glibberpartijen in onweersbuien, tent-ellende en kletsnatte kleding.

Tijdens de Fiets en Wandelbeurs, die op 1 en 2 maart in de Amsterdam RAI plaatsvindt, zijn de 15 meest aansprekende fotomomenten rond het thema 'water' te bewonderen. De bezoekers stemmen op hun favoriete inzendingen en bepalen zo de einduitslag.

Net als elk jaar zijn er weer mooie prijzen te winnen, zoals een waterdichte fietstas, dagrugzak en een duffel van Thule, een tent van Outdoor XL en het nieuwe boek 'Even naar de Evenaar' van de levende fietslegende Frank van Rijn. Kijk voor meer informatie over de fotowedstrijd en de prijzen op Fietsenwandelbeurs.nl. Deelnemers kunnen maximaal vijf foto's uploaden.

 

Maak kans op gratis toegangskaarten!

Vakantiebeurs 2014Schrijf een leuk artikel over uw hobby, tuinieren, vakantie, steden bezoeken. Geef aan waarom u hieraan zoveel plezier beleefd, heeft u leuke ideeën, iets leuks beleefd, laat het ons weten en doe er een stuk of 5 foto's bij en u maakt kans op twee vrijkaarten van 17,50 euro per stuk!
In deze periode worden er veel surprises gemaakt, maakt hier tijdens het maken een paar foto's van en maak een leuke beschrijving. Twee vliegen in één klap!
Wij hebben diverse sets gekregen dus de kans is groot dat u gratis naar deze beurs kunt! Wij zullen het artikel dan op deze site plaatsen zodat andere mensen hier hun voordeel mee kunnen doen.
U kunt contact met ons op nemen rechts boven aan de site.

Veel succes!

 

Zoekt u een leuke vakantiewoning in midden Frankrijk met gebruik van heerlijk zwembad kijk dan hier!

Liever een compleet uitgeruste vakantiewoning op de Veluwe op een rustig park, kijk dan hier

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 172 gasten en geen leden online