Bike MOTION Benelux 2015Bike MOTION is dé plek waar wielrenners, mountainbikers en trekkingfietsers alles vinden voor hun passie. De meest toonaangevende fietsbeurs van de Benelux is dit jaar van 16 t/m 19 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.

 

Vind je nieuwe fiets of precies dat onderdeel wat je nodig hebt. Ruim 600 merken laten zien wat zij voor het aankomend seizoen in petto hebben. Fietskleding wordt steeds innovatiever. Voel de materialen en vernieuwingen die een nieuw tenue nóg praktischer en mooier maken. Coole gadgets en accessoires brengen je in verleiding.

Bezoek de stuntshows, het workshoptheater of de Meet&Greets met profs. Berijd het testparcours of kom naar het bike fitting lab. Tijdens de speciale Ladies Night op vrijdag halen merken alles uit de kast voor de vrouwelijke fietser. Ook voor kinderen is genoeg te beleven. Zij kunnen zich uitleven op de speciaal voor hen ingerichte tracks.

Bike MOTION Benelux 2015

 

Bike MOTION Benelux 2015Op zoek naar inspiratie voor jouw volgende fietsavontuur? Ook dit vind je op Bike MOTION. Van afzien op de Mont Ventoux tot toeren tussen de wijnranken in het zonnige Italië. Meer weten over voedings- en training? Experts helpen je verder met hun adviezen die jouw fietsprestaties verbeteren.

Bike MOTION Benelux, 16 t/m 19 oktober 2015, Jaarbeurs | Utrecht
Openingstijden: dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur en op vrijdag tot 21:00 uur
. Kaarten aan de kassa kosten € 16,00. Meer informatie: www.bikemotionbenelux.nl

 

Fietsbeurs in de JaarbeursMaak kans op twee vrijkaarten!

Actie van VoorPlussers
Heeft u een leuke vakantie gehad en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee vrijkaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de Kampeer en Caravanbeurs met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's.

Veel succes,
Redactie VoorPlussers

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter