Margriet Winter Fair 2015Margriet Winter Fair is dit jaar extra feestelijk, want we vieren het 15-jarig jubileum van het grootste winterfeest van Nederland. Van 13 t/m 19 november is het weer een week lang genieten van fantastische
optredens, heel veel inspirerende gratis workshops, volop shopplezier, heerlijke proeverijen in het Kooktheater of ontmoet je favoriete Margriet-columnist in Villa Margriet. En neem aan het einde van deze heerlijke
verwendag een verrassingstas mee naar huis (op=op).

Voor data 2017 kijk hier!

Margriet Winter Fair is

- uitgebreid shoppen
- de leukste cadeautjes vinden en nieuwe ideeën opdoen
- geweldige optredens en spetterende modeshows bijwonen
- inspirerende (beauty) workshops en demonstraties volgen
- heel veel nieuwe producten proberen en proeven
- gewoon, een gezellig dagje uit!

Margriet Winter Fair 2015
Margriet Winter Fair 2015Margriet Winter Fair vindt plaats van 13 t/m 19 november 2015 in Jaarbeurs Utrecht en is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur.
Kijk voor meer informatie op www.margrietwinterfair.nl.
Volg ons op twitter.com/margrietnl of facebook.com/margrietnl

 

Margriet Winter Fair 2015

Margriet Winter Fair 2015Gratis toegang!

Aktie van VoorPlussers voor gratis kaarten!

Heb je een leuk verhaal over een leuke beurs (bv vorig jaar) en heb je daar wat leuke foto's bij, dan kan je dat verhaal aan ons opsturen. Heb je niets te vertellen over een beurs, dan mag je ook een leuk verhaal schrijven over je hobby of het maken van een leuke surprise! Doe daar dan ook wat foto's bij en ook dan maak je een kans!

Wilt je sowieso naar Margriet Winter Fair? Koop dan nu je toegangskaart en krijg nog korting ook! Je betaalt dan € 15,95 i.p.v. € 19,95.

Redactie VoorPlussers

Tickets

Vanaf nu kunnen er kaartjes worden besteld voor Margriet Winter Fair 2015. Een kaartje voor Margriet Winter Fair kost € 15,95 in de voorverkoop en € 19,95 aan de kassa. Koop nu direct tickets!

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter