KERST CREA WEEKENDTijdens de kerst editie van het Crea Weekend dat plaatsvindt op 20,21 & 22 november in De Broodfabriek in Rijswijk, wordt voor het eerst een LEGO bouwwedstrijd georganiseerd.

Alle kinderen opgelet!

 

Op zaterdag 21 en zondag 22 november wordt er een LEGO bouwwedstrijd georganiseerd op het activiteitenplein. Om 11.30 uur, 13.30 uur en om 15.30 uur is er een kwartier de tijd om iets moois te creëren met bouwstenen. De winnaar wordt meteen bekend gemaakt en krijgt een prachtige prijs. Mis het dus niet!

Voor data 2016 kijk hier!

 

Gratis Schminken

Alle kinderen kunnen zich op zaterdag en zondag GRATIS laten schminken door Schmink City. Van 12.00 uur tot 14.00 uur is dit mogelijk op het activiteitenplein in de beurs hal. Word een prinses een mooie vlinder of een tijger, het kan allemaal dit weekend in De Broodfabriek.

KERST CREA WEEKEND

 

Creatieve workshops

Bezoekers kunnen ook zelf creatief bezig zijn tijdens diverse workshops, welke zoveel mogelijk in het teken staan van de feestdagen. Schuif bijvoorbeeld aan bij Cristel Creatief aan ga aan de slag met Powertex. Ook op het activiteitenplein worden er volop workshops gegeven waaraan deelgenomen kan worden.

Diverse hobby's

Tijdens het Kerst Crea Weekend is de beurshal gevuld met hobby's zoals scrapbooken, decopatch, kaarten maken, sieraden en handwerken. Ook zelfgemaakte producten van hobbyisten, decoraties voor in huis en doe-het-zelfpakketjes zijn hier te vinden en allemaal in het teken van de feestdagen!

Algemene informatie

20, 21 & 22 november 2015 in De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk. Geopend van 10.00 – 17.00 uur. Entree volwassenen € 8,-, kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3,- en kinderen t/m 6 jaar: GRATIS. De Broodfabriek is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Diverse gratis parkeerplaatsen in de omgeving. Kijk op www.creaweekend.nl voor meer informatie en kortingen.

Actie voor vrijkaarten

De Broodfabriek stelt tien vrijkaarten beschikbaar voor de volgende actie..........

Kerst Crea WeekendVoor inzenders van leuke artikelen over hun mooie hobby, heeft VoorPlussers meerdere kaarten beschikbaar voor de Crea Weekend. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

Veel succes,
Redactie VoorPlussers

€2,- KASSAKORTING

Tegen inlevering van dit artikel krijg je 2 euro kassakorting. Je betaalt 6 euro i.p.v. 8 euro. De korting is alleen geldig op de entreeprijs van één volwassene en geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen. Meer info: www.creaweekend.nl of 070-3075900. Vul in en lever in bij de kassa:

Naam: .......................................................................................................................................................................

E-mailadres: .......................................................................................................................................................................

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter