Internationale Mineralenbeurs in RijswijkNieuw onderdak voor meest “schitterende” collecties uit binnen- en buitenland

Op 5 & 6 maart vindt de Internationale Mineralenbeurs plaats in Rijswijk. Voor het eerst vindt deze editie in een andere hal plaats binnen De Broodfabriek.

De reden hiervoor is de uitbreiding van de beurs. Daarnaast vindt tevens de Pasar Malam Rijswijk plaats. Bezoekers kunnen naast een kaartje voor de Internationale Mineralenbeurs ook een combikaartje aanschaffen en een bezoek brengen aan beide beurzen.

De beurshal staat vol met producten uit binnen- en buitenland. Op beide dagen geeft de Mineral Foundation om 14.00 uur een lezing over het zelf zoeken van mineralen. Gaia Fossielen verzorgt de tentoonstelling genaamd ‘Poten aan je kop’. Er worden edelsteenfoto’s gemaakt en er kunnen micromounts worden bekeken. Voor kinderen is er de gelegenheid voor steenslijpen en geode kraken.

Algemene informatie Internationale Mineralenbeurs 5 & 6 maart 2016
Locatie: De Broodfabriek,
Volmerlaan 12,
2288 GD Rijswijk (ZH).
Geopend van 10.00 - 17.00 uur.
Entree volwassenen € 7,-, kinderen t/m 12 jaar: € 3,- en kinderen t/m 6 jaar: GRATIS.

Vrijkaarten Pasar Malam & de Mineralenbeurs

Voor inzenders van leuke artikelen over hun mooie hobby, heeft VoorPlussers meerdere kaarten beschikbaar voor deze beurzen. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft. Veel succes, Redactie VoorPlussersDe Broodfabriek is zowel met de auto als met openbaar vervoer goed te bereiken.
Diverse gratis parkeerplaatsen in de omgeving.
Voor meer informatie www.internationalemineralenbeurs.nl of 070-3075900.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter