R&G TANGO DUO;     It takes two to tango.. Nou dan heb je daar Robin El- Hage en Gustavo Cabrera en dan heb je tango!

Vurige hartstocht, hopeloze liefde en bitterzoete herinnering zijn de ingrediënten van de opwindende wereld van de tango. Beide mannen voelen dat haarscherp aan ze hebben elkaar daarin gevonden. Vanuit het conservatorium en de klassieke muziek in het tango-orkest OTRA. Hun vrije muzikale manier van spelen vol muzikale grapjes en fijne nuances bracht ze automatisch bij elkaar.

Gustavo die al vanaf zijn 5e viool speelt lijkt er wel mee vergroeid, hij speelt zoals u en ik lopen kunnen en niet alleen klassiek maar in heel veel verschillende stijlen.Tango, jazz en het heerlijk improviseren hebben zijn voorkeur. Meesters in de tangowereld zoals Atilio Stampone en Leopoldo Federico hebben hem de fijne kneepjes bijgebracht, nu componeert en arrangeert hij ook nog voor andere ensembles, kortom een talent.

Programma Selatuinen 2017

Robin, werd al jong gegrepen door muziek. Zijn vader stimuleerde en motiveerde hem om meer dan een instrument te bespelen. Zo kwam daar de accordeon, bandoneon en viool in huize Hage. Robin bespeelde ze allen met enthousiasme en dat leidde hem al op 10 jarige leeftijd tot vaste kerkorganist. Het is dan ook geen wonder dat hij terechtkwam op het conservatorium van Rotterdam waar hij in 2016 cum laude afstudeerde voor piano-Argentijnse tango. Zijn vingers bewegen zich met een natuurlijk elan over de toetsenborden vrijerlijk improviserend tussen alle stijlen door.

Gustavo Cabrera en Robin El- Hage zijn geboren muzikanten. De een met wortels in California en Argentinie, de ander opgegroeid hier vlakbij in Oosterwolde in Friesland. Het is geweldig dat deze 2 hier in de Selatuinen komen spelen.

We verheugen ons op een bruisende, melancholieke en muzikale middag

28 mei 2017, 14:00 uur: R&G Tango-Duo; Robin El- Hage, piano en Gustavo Cabrera, viool.

Selatuinen aan De Bult 3 in Appelscha. Entree € 9.50

 

Selatuinen
Tuinarchitectuur
B&B, Theater, Tuinpaviljoen
8426 SK Appelscha, de Bult 3
0516 514992

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 74 gasten en geen leden online