Dutch Motorcycle FestivalNet als jij kunnen we niet wachten op een zomerfestival waarbij het volledig om motoren draait. Dit jaar nog. Op 26 augustus 2017 organiseren we daarom voor het eerst het Dutch Motorcycle Festival.
Omdat we geloven in onze gedeelde passie, waar je ook vandaan komt en wat voor motor je ook rijdt. Dutch Motorcycle Festival is er voor iedereen met een motorhart. Het is de plek waar je oude motorvrienden ontmoet en nieuwe vrienden maakt.

Want wat is er leuker dan met andere motorrijders je passie delen. Dutch Motorcycle Festival is er trouwens ook voor jonge motormuizen, want je bent immers nooit te jong om je eerste kilometers te maken. En neem vooral ook al je vrienden mee die je wilt besmetten met het motorvirus, die eerste rijles is dan gelijk geregeld!

Dutch Motorcycle Festival


Dutch Motorcycle FestivalOnze filosofie; niks moet en alles mag. Want dat is de vrijheid waar wij als motorrijders zo van houden. Dus wil je een gave testrit maken, coole stunts bekijken, rijen motoren spotten of juist chillen in de zon en genieten van goede muziek; dat is Dutch Motorcycle Festival. En dat allemaal op een legendarische, ruige locatie; Vliegveld Twenthe! Op een plek waar vroeger de F16’s raasden en de hangars als staatsgeheim bewaakt werden, ligt nu nog een 1,2 kilometer lange streep asfalt verstopt tussen het groen; de ideale parkeerplek voor jullie motoren en het perfecte decor voor ons festival.
Achter de schermen zijn wij druk bezig met het programma van dit unieke evenement. Testritten, jouw favoriete merken, gave stunts, goede muziek en relaxt rondkijken zijn de hoofdingrediënten. Maar verwacht nog veel meer! Hou onze Facebookpagina en onze website in de gaten; daar maken we iedere week nieuwe programma-items bekend.
O.a zullen The Originals optreden


The Originals


Dutch Motorcycle FestivalThe Originals spelen op DMF! De mannen, die echt alles op verzoek spelen, staan bekend om hun 100% interactieve shows. Verzin een liedje, vraag het aan en The Originals spelen het direct.
Je kent ze van De Coen & Sander Show op Radio 538 en Strandfestival ZAND, 538Live XXL, De Vrienden van Amstel Live, Stöppelhaene en de Nijmeegse Vierdaagsefeesten.


Actie van VoorPlussers voor gratis kaarten voor de Motorbeurs!


Dutch Motorcycle FestivalVoor enkele inzenders van leuke artikelen over een mooie motor die gerenoveerd of na een schade weer hersteld is of een beschrijving van een leuke motortrip, stellen wij enkele kaarten beschikbaar voor de Motorbeurs.
Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met een gratis toegangsbewijs! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto’s. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm.
Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

Vier met ons het einde van de zomer en de liefde voor motoren en kom op 26 augustus 2017 naar Dutch Motorcycle Festival!

Informatie over deelnemers, muziek en het programma is hier te vinden:
Deelnemers
Muziek
Programma

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 44 gasten en geen leden online