Tuindagen van Beervelde 2017‘Beervelde’ is de ontmoetingsplaats voor alle tuinvrienden en een ongekende gelegenheid om met een groot aantal topkwekers in contact te komen. Gelegen op een van de mooiste privédomeinen in Oost-Vlaanderen, het hart van de Belgische sierteelt, bieden 230 zorgvuldig geselecteerde exposanten het beste van wat er op het gebied van planten en tuinen te vinden is.

De combinatie met decoratie, antiek, ambachten, kinderanimatie, workshops, demonstraties en culinaire hoogstandjes zorgen voor een harmonieuze totaalbeleving.
Tekenend aan ‘Beervelde’ is het thema dat aan elke editie gegeven wordt. Dit najaar worden de “Paddenstoelen” in de kijker gezet. Heel opmerkelijk is de manier waarop ook talrijke exposanten rond het thema hun stand creatief inrichten.

Tuindagen Beervelde 2017

Tuindagen Beervelde oktober 2017Organisatoren en standhouders bundelen de krachten om er samen een prachtige en unieke beleving van te maken.‘Beervelde’, bekend tot ver buiten onze landgrenzen, is vooral het feest van de tuin, een gezellige uitstap in een stukje prachtige natuur met de hele familie of vrienden en genieten van een natje en een droogje.
Info en online ticketverkoop op www.parkvanbeervelde.be.

 

Tuindagen Beervelde oktober 2017


Algemene informatie:


Tuindahen Beervelde oktober 2017Data: vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2017 van 10.00 tot 17.00
Entree: € 10 voorverkoop via www.parkvanbeervelde.be
€ 12 aan de kassa p.p.
€ 8 per persoon voor groepen van minimum 25 personen (+ 2 tickets gratis)
Inbegrepen: entree, parking, catalogus, plantencrèche en vervoer van de planten tot aan de straat
Gratis voor kinderen tot en met 14 jaar
Honden aan de leiband zijn toegelaten
Gratis parking in grote weiden

Waar: Via de E17 (Kortrijk-Antwerpen), 2 km van uitrit 11, richting Lochristi
GPS Lochristi, Beerveldse Baan 33
Info: +32(0)9 356 81 82 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.www.parkvanbeervelde.be

 

Gratis toegangskaarten voor de Tuindagen van Beervelde


Is tuinieren uw hobby maak dan wat foto's van uw tuin en schrijf er een leuk verhaal bij en stuur dat aan ons op. Heeft u een andere hobby, is ook goed! Wij zullen dat op deze site plaatsen en onder de inzenders verloten wij meerdere vrijkaarten voor de Tuindagen van Beervelde, twee per inzender!

Veel succes! Redactie VoorPlussers

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 80 gasten en geen leden online